НачалоАвтоШефът на Volkswagen лично инспектира Hyundai i30

Шефът на Volkswagen лично инспектира Hyundai i30

По време на автоизложението във Франкфурт се случи много интересна случка. От Hyundai обявиха, че техния модел i30 ще бъде конкуренция на Volkswagen Golf. Това естествено беше чуто от шефа на немската компания – Мартин Винтеркорн и той заедно с хора от своя екип отиде да направи лично инспекция на корейската кола.

От самото видео се забелязва, че той идва типично за всеки германец добре подготвен и заедно със своя антураж мери с рулетка дебелината на бронята, оглежда луфтовете между детайлите и т.н. Стигаме до един много интересен момент, в който Винтеркорн седна в интериора на i30 и лично се запозна с качествата на корейската кола. Тогава той забеляза нещо, което му направи впечатление, а именно регулирането на волана. Тогава той зададе неудобен въпрос на шефа на дизайнерския екип на Volkswagen Клаус Бишоф.

„Лостът за регулиране на волана не издава никакъв звук при местене. BMW не могат да го направят, ние също не можем, защо те могат?!“, на което Бишоф отговаря: „Намерихме решение на този проблем, но се оказа твърде скъпо за производство.“

Колата се понрави на хората от Волфсбург и те забелязаха, че е богато оборудвана, но откриха дребни недостатъци като например, че огледалото за задно виждане не се затъмнява автоматично и, че не може да се видят чистачките. Веднага след това Винтеркорн вади рулетка, с която измерва мъртвия ъгъл, който образуват предните А-колонки.

На видеото Мартин Винтеркорн изглеждаше сериозен и съсредоточен върху конкурентната кола, а от щаба на немската компания изглеждаха леко притеснени, но строго дисциплинирани. Колата успя да се понрави на хората от Волфсбург и те показаха уважение и респект към колегите си от Корея.

Най-новото

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

10 Неустоими Идеи за Подарък за Мъж за Рожден Ден

В търсене сте на перфектния подарък за мъж? Искате да избегнете клишетата и да...

Още по темата