НачалоДестинацииКъде да избягате на Коледа?

Къде да избягате на Коледа?

„Sparkling Hill Resort“ е невероятен хотел, вдъхновен от Европа, е разположен на 188 акра планинска земя с гледка към езерото Оканаган във Вернон, Британска кулумбия. Регионът е добре познат със спиращите дъха панорамни гледки и уникалните предложения за голф и ски. Луксозният резорт предлага традиционни SPA-процедури, включително рефлексо терапия, аромо терапия, кални бани и терапевтични масажи.

Това, което кара „Sparkling Hill Resort“ да изпъква, е факта, че цялата архитектура и множеството детайли показват очарователното влияние на кристалите „Swarovski“. 3.5 милиона кристали са разпръснати в този модерен хотел. А фактът, че той е притежание на правнука на основателя на „Swarovski“, го прави още по-изключителен и оправдаващ влиянието на кристалите.Sparkling-Hill-Resort1

Блестящият хотел разполага с 152 стаи за гости, като всяка от тях предоставя невероятни гледки на заобикалящата го природа. Кристалният ефект в стаите допълва цялостният незабравим престой, който можете да изживеете тук. Прозорците в стаите се простират от пода до тавана, а изумителните екстри в банята превръщат тази част от стаята в Spa-център сама по себе си. Всичко в хотела, включително аксесоарите, облицовките, осветлението и архитектурата интегрира кристалите на наследствената компания.

А що се отнася до луксозния мезонет, разположен на 366м², предложението включва две ултра луксозни спални, отворена просторна трапезария, газова камина в главния апартамент, страхотна спалня, лична сауна и луксозна вана с релаксиращи гледки.

Sparkling-Hill-Resort2

„Sparkling Hill Resort“ предлага европейски вдъхновена кухня, която използва свежи и местни сезонни съставки. Главният готвач на ресторанта „Peak Fine“ обновява менюто ежедневно. Всяко ястие, което се сервира в изискания ресторант, се комбинира със селекция престижни вина от лозята на долината Оканаган и други интернационални изби. И тук влиянието на „Swarovski“ е очевадно.

Гостите могат да се насладят и споделят моменти с приятели и познати в „Barrique & Java“, а в апартамента „Gernot“ можете да организирате частното си парти или обща вечеря.

В момента се предлагат специални пакети, а резервация можете да направите директно на официалния сайт на „Sparkling Hill Resort“.

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата