НачалоМодаПролетната колекция на Гаетано Навара - изобилие от цветни щампи, дантела и...

Пролетната колекция на Гаетано Навара – изобилие от цветни щампи, дантела и кожа

За пролетта на 2012 година Гаетано Навара (Gaetano Navarra) представя една колекция, която ни пренася в един завладяващ свят  на смели щампи, смайващи цветове и впечатляващ микс от десени, текстури и форми. Невероятните творения на италианския дизайнер са показани в специална фотосесия, оформена от модния редактор на Vogue Italia, а пред обектива застава червенокосата Люба Шевченко.

Щампите продължават да бъдат актуални и през предстоящия топъл сезон, както личи и от колекцията на Навара, в която изобилстват спиращите дъха цветни щампи, перфектно съчетаващи огнени цветове и бароков блясък. Не по-малко предизвикателна е и комбинацията от дантела, кожа, романтични плисета и пачуърк. Колекцията се характеризира с баланс на прости, семпли силуети и привличащи вниманието ярки цветове. Сред моделите има разкошни дълги рокли, цветни клинове, сака и поли от дантела, обемни ръкави. 

Пролетната колекция на Гаетано Навара е чудесно вдъхновение за освежаване на гардероба през следващия сезон, „инжектирайки“ свежи цветове и настроение с богата палитра от светло синьо, червено, жълто, корал, класическо черно, също така много флорални и геометрични щампи. Сред материите преобладават коприна, шифон, дантели, сатен, тафта, ликра, кожа, прозрачни материи.

Когато става дума за аксесоарите, Гаетано Навара залага на богато разнообразие от причудливи обувки, колани, украшения за коса и авангардни, привличащи погледа бижута. Сред предпочитаните от италианеца комбинации са шапките с воали, колани от мъниста, метални гривни, обувки с пера, релефна кожа.

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата