НачалоМодаЧаровната дизайнерка от „Триумфът на червилата“ роди момченце

Чаровната дизайнерка от „Триумфът на червилата“ роди момченце

Актрисата Линдзи Прайс роди момченце от дългогодишния си партньор Къртис Стоун. Денят на щастливото събитие е 6 ноември. Момченцето се казва Хъдсън и е първа рожба и за двамата. Младите родители са на седмото небе от щастие. Новината се разпространи в интернет пространството след като таткото не можа да сдържи радостта си и написа в Twitter: „С Линдзи сме безкрайно горди да ви съобщим, че имаме най-сладкото бебе на света! Да станеш баща е най-великото чувство!“
По-късно Стоун даде кратко интервю пред Herald Sun , в което изрази обичта и благодарността си към Линдзи за това, че го е дарила с най-голямата радост в живота.
Прайс и Стоун са заедно от 2009 г . Къртис (36 г. ) е професионален готвач и също е известен в тв средите. Гостувал е в редица популярни кулинарни предавания, сред които са „Top Chef Masters“ и „America’s Next Great Restaurant“. Има епизодично участие и в третия сезон на „The Celebrity Apprentice“, както и в няколко излъчвани на малкия екран готварски курса „Surfing the Menu“ и „Take Home Chef“.
34-годишната актриса е известна на телевизионната публика от сериалите „Бевърли Хилс: 90210“ и „Триумфът на червилата“. Преди славата да я застигне Линдзи е играла в сапунените опери „Всички мои деца“ и „Дързост и красота“ . Преди да срещне настоящата си половинка, актрисата излизаше със звездата от хитовия ситком „Как се запознах с майка ви“ Джош Рандър, който играе Тед. Връзката им продължава около година, когато в един момент пътищата им се разделят.

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата