АВБ: Торес все още струва 50 милиона

0
237

Мениджърът на Челси Андре Вилаш Боаш направи много интересно изказване, като според него звездата на Челси Фернандо Торес все още струва 50 милиона.

Португалеца е застанал твърдо зад своя играч и е заявил, че според него Торес може да се счита все още за играч, който струва толкова много пари.

Торес пристигна през януари 2011 година за невероятната сума от 50 милиона паунда. До сега той е изиграл 30 мача за Челси, като е отбелязал едва 5 гола.

В неделя той се изправи срещу своя бивш клуб Ливърпул насред „Стамфорд Бридж“, но не направи нищо особено в този мач. Торес все още не е възвърнал формата си на голям голмайстор, който успяваше да поразява всяка противникова врата.

Въпреки това Вилаш Боаш е доволен от своя голмайстор и заяви, че е доволен от неговата игра, независимо че не вкарва много голове.

„Не е зле“, заявява мениджъра на Челси. „Торес ще избухне много скоро“. „Между септември и октомври месец, Торес е изиграл 4 мача и в тях е вкарал 4 гола.

„Не е само до вкарването на голове, важното е как ще направите така, че целия отбор да се представя добре и да играе на ниво“, завършва мисълта си Андре Вилаш Боаш.

ВАШЕТО МНЕНИЕ