Нова неизползваща вода автомивка

GeoWash UK Ltd Logo

Нова технология, която спестява 20 милиарда литра вода годишно.

На 26 април, 2009 година – GeoWash Великобритания, Poole и компания за автомивки в  Bournemouth обявиха своят нов революционен проект – автомивка почти неизползваща вода. Технологията позволява да бъде измита кола с по-малко от половин литър вода, докато обикновената технология използва поне 180 литра вода. Това може да се окаже потенциално решение, за да бъдат спестени над 20 милиарда тона вода годишно и да се намали замърсяването на водата.

Новата система се базира на технологиите; тя използва само биоразградими хидрокарбонати вместо препарати за почистване. Тези биоразградими препарати се разграждат в природата за борени часове. Биопрепаратите, осве всичко друго придават и невероятен блясък, който не може да бъде постигнат с обикновените сапуни в автомивките. Намалянето на обема необходима вода прави системата мобилна и може да бъде инсталирана на всяко едно място, където има паркирани коли – в дома, работата, магазина.

От GeoWash смятат, че тази система може да разшири бизнеса на автомивките. Следователно GeoWash са иноватори в този бизнес, защото са изобретиали съоражение, което може да достави услугите на автомивките на всякъде по един икономичен начин – например на паркинга на Мола, Супермаркетите, Офис паркингите и други. Това е единствената портативна и почти неизползваща вода автомивка във Великобритания, вече е тествана и се радва на голям успех и в Щатите.

GeoWash иползва мобилни колички, които имат всичко – съдържат всичко необходимо за пълно измиване на колата отвън и отвътре.

 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here