Актуални тенденции в маникюра през есента

Маникюр за есента

Есента вече почуква на вратата, а за да бъдем запознати с модните тенденции в маникюра преди окончателно да е дошла, ви представям новостите в маникюра. Модните диктатори за поредна година са се постарали да вмъкнат в ежедневието ни разнообразни и атрактивни цветове. Вижте кои са те.

Синьо

Този сезон това е основният цвят, който покори освен тоалетите, но и грима! Dior и Yves Saint Laurent са най-големите почитатели на синия цвят и тази есен оцветяват всичко в него. Ако и вие искате да последвате примера им, трябва да заложите на наситените тъмни тонове, смарагдено синьо, мастилено или индиго. А ако сте почитатели на металическите отблясъци, можете спокойно да заложите на тях, в момента те също са много актуални.

Сиво

Тази есен, както и миналата, сивото навлиза с пълна сила, но този път не само при дрехите и аксесоарите, а и в маникюра. Нюансите на сух или мокър асфалт пристигат с гръм и трясък като ни напомнят, че в големия град животът през есента кипи с пълна сила. Тук също можете да изберете металическите тонове на сивото, а дори и тези, в които има кафяви или жълти отблясъци.

Червено

Това е цветът на страстта, който завладява есенните тенденции с пълна сила. По-меките тонове са за предпочитане при червения маникюр, защото не изглеждат твърде агресивно. Най-актуални са нюансите на червени плодове като боровинки, ягоди, череши, както и тези на цветя като рози.

Ако искате да заложите на тези цветове обаче, имайте в предвид, че ноктите трябва да са къси и оформени като правоъгълник. Можете единствено да заоблите краищата. Така вече маникюрът ви ще бъде стилен, дори и създаден в домашни условия.

 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here