Аркадни игри нахлуват в масата ви!!!

Нека си признаем: няма мъж, който да не обича да разпуска с игри. Било то тенис на маса, билярд, аркадни или видео игри, ежедневието ни просто изисква от време на време да разпускаме и да релаксираме по свой начин. И точно тук идваме ние с перфектното предложение: маса с аркадни игри.

Да, точно така – маса. Страхотна високотехнологична, ръчно изработена маса, която можете да сложите в хола си и без притеснение да сервирате кафето си или всичко останало, от което имате нужда докато играете. Дали ще разглеждате списания или ще сложите краката си на нея докато гледате телевизия, „Retro-tech Quartz“ е проектирана именно с тази идея – да извършва функцията именно на холна маса. Алуминиева рамка, дървени странични панели и 6мм стъклен плот оформят модерната мебел за дневната, като същевременно ще откриете много по-висшето ѝ приложение.

Целта на дизайнерите, създатели на „Retro-tech Quartz“, са имали една единствена идея, когато са създавали това уникално творение, и тя е да комбинират полезното с приятното. Под стъклената повърхност ще откриете 19-инчов LSD екран, който е свързан с бутоните и джойстика, намиращи се от двете страни на масата, за да ви подсигурят максимално удоволствие от завръщането ви в златните години на игрите. Ще имате възможността да избирате между 60 класически игри, като в допълнение с висококачественото озвучаване, компанията ви дава възможност да прибавите още екстри и да избирате цветовата гама.

Имате ли нужда от нещо повече?

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here