Горан Брегович получи приз от банкера Цветан Василев

Председателят на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка Цветан Василев връчи наградата за „Принос в развитието на балканската музика“ на Горан Брегович по време на Балканските музикални награди на телевизия „Балканика“ в София.

Банкерът сподели: „Това е най-специалната награда, която връчвам. И не за друго, а защото я давам на човека, който замени омразата с любовта в своите песни. Горане, да си жив и здрав!“

Корпоративна търговска банка бе генерален споснор на вторите Балкански музикални награди на телевизия „Балканика“, които се състояха на 04 юни на пл. Батенберг в столицата. Водещи на церемонията бяха Даниела Янков, Йоана Драгнева и Камен Воденичаров. Румънската поп сензация Инна бе удостоена с три приза – „Най-добра песен“, „Най-добра балканска певица“ и „Световен музикален пробив“.

Сред мъжете най-големият победител беше Сердар Ортач от Турция. Статуетки получиха и турците от “Манга” – за най-добра група, за най-харесван видеоклип (Love in Brazil на румънката Андреа Баника) и за “Балкански проект на 2010” (дуета на сънародничката ни Теодора и гърка Гьоргос Гианиас “За теб живея”).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here