Господ е щедър!

„Victoria’s Secret“ са разточителни…

Най-желаната покана, която малко хора получават, но всеки иска: модното шоу на „Victoria’s Secret“. Вечерта на 10 Ноември в Ню Йорк изкусителни красавици и множество воайори се бяха настанили в „Lexington Armory“, очакващи ангелите да слязат на земята.

Плюшените червени скамейки в стадионен стил гледаха надолу към блестящ златен подиум, като достигаха до 9 метра височина. И макар, че главната атракция бяха 30-те най-красиви жени в света, облечени в бельо „Victoria’s Secret“ и емблематичните за шоуто ангелски крила, зрителите, които не носеха опера очила или не бяха във ВИП ложите, гледаха тила на бизнесмени в костюми, които не изненадващо представляваха мнозинството.

Но ако уникалните комплекти бельо се виждаха трудно, то имаше други значително забележителни атрибути, като гореспоменатите крила-произведения на изкуството, както и секси, спортни тематични костюми и аксесоари, вдъхновени от кънтри културата.

В допълнение към спектакъла и в подкрепа на темата „Калифорнийски момичета“, бяха представленията на Кати Пери и Ейкън. Те изпълняваха пред много по-покорна публика от обичайната крещяща аудиенция, която обикновено ги подкрепя, но на първия ред Вин Дизел ги подкрепи с бурни аплодисменти.

Голямата звезда на вечерта, обаче, беше $2 милионния сутиен „Bombshell Fantasy“, носен от Адриана Лима, покрит с 60-каратови диаманта и 82-каратови сапфири, както и топази, които както Силвия Дамиани (вицепрезидент на „Damiani“) споделя, че са инкрустирани във форма, напомняща съзвездие…или по-точно две.

За моделите на „Victoria’s Secret“ дефилирането по време на шоуто беше свързано повече с представяне и актьорска игра, отколкото обикновено разхождане по котешката пътека. Шанел Иман, която закри спектакълът, носеше 13-килограмови крила и сподели, че това определено е нещо различно от обичайната ѝ работа.

„Малко е стресиращо, защото искаш да си невероятен и искаш да се чувстваш добре по бельо.“

Не се притеснявай, миличка! Беше страхотна, както и всички останали красавици…

Телевизионната версия ще се излъчи на 30 Ноември по CBS, а след това ще имате възможността да видите ангелите в целия им блясък навсякъде в интернет пространството. За сега ви предлагаме поглед зад кулисите и бляскав снимков материал…

източник: yahoo.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here