Дейвид Бекъм продава Porsche в eBay

Дейвид Бекъм продава своето Porsche в eBay. Британският футболист притежава колата от две години, но сега иска да я продаде. Цената на автомобила е 150 000 долара.

35-годишният футболист плати за черното Porsche 100 000 долара, когато го поръча през 2008 г. За да го тунингова по свой вкус, Бекъм плати още 50 000 долара. Колата е с подгряващи се предни седалки, номерирани с числото 23, с което Дейвид игра в Реал Мадрид и Ел Ей Галакси.

Porsche-то се продава в eBay чрез брокер от Лос Анджелис, а до момента най-високата сума, предложена за Porsche-то, е 134 000 долара. Очаква се обаче цената на колата да расте, най-вече заради сегашния си притежател. От брокерската къща коментираха, че „това е една идеална възможност някой да се сдобие със супер кола, която носи историята на известна личност.“ Освен това, Дейвид Бекъм често е засичан да кара своето черно Porsche по улиците на Лос Анджелис, където той и съпругата му Виктория живеят заедно с трите си сина. В момента футболистът води преговори с Ел Ей Галакси да бъде даден под наем за три месеца на английския Тотнъм.

Източник: contactmusic.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ