Десет суперджаджи за 2010 г.

Представяме ви десет от най-яките джаджи за 2010 г., някои от които можете да си подарите за Коледните празници.

Polk HitMaster Gaming Audio System

Игрите Guitar Hero и Rock Band са така популярни сред хората, че беше въпрос на време някой да им помогне като направи читава аудио система. Именно това са сторили Polk с новия си усилвател, който може да бъде включен във всяка игра. Силата на звука, който излиза от него, е 80 вата.

Panasonic 3D Camcoder AG-3DA1

Това е първият професионален full HD камкодер. Има два обектива с разделителна способност 1920 x 1080 и 2.97 мегапиксела. Камерата ще се появи през есента и цената й ще бъде 21 000 долара.

WD TV Live Plus HD media player

Това е устройство от Western Digital, което ви позволява да гледате филми, да слушате музика, както и да разглеждате снимки на телевизионния ви екран. И всичко това само от USB-то ви. Уредът работи с почти всички видео формати. Най-новият му модел позволява да се свържете към интернет и да стриймвате каквото си поискате на екрана. Стрийм може да се направи и през Wi-Fi.

EnTourage eDGe

Този e-book таблет е с операционна система Android 1.6 и е първият подобен двустранен таблет. Екранът от едната страна е чувствителен на допир, а вторият е цветен LCD монитор. Освен че дава достъп до електронни книги, към него може да се вържe USB и да се сърфира в интернет. Таблетът е на цена 500 долара.

4G телефони

Чакаме ги до края на годината. И по това, което чуваме, очакваме тотално да разбият представите ни. Предполага се, че ще поддържат скорост от 100 Mbps, която може да достигне до 1GBps. Това значи, че за по-малко от минута ще можем да сваляме DVD… Боже!

Skiff Reader – електронният вестник

Прогнозите са, че тази джаджа ще се продава като топъл хляб. Очаква се този e-reader да е един от най-тънките, въпреки размера си. Именно размерът му всъщност го причислява към електронните вестници.

3M’s M2256PW – десетопръстов тъчскрийн

Въпреки че не е създаден за домашно ползване, тъй като цената му е около 1500 долара, този мултитъч екран определено ще освежи атмосферата и в офиса. Мониторът е 22-инчов и отчита 20 едновременни докосвания. Засега не е ясна датата на неговото излизане на пазара, но определено вече го чакаме.

Alienware M11x

С начална цена от 800 долара, това е една от джаджите, която един истински ценител не може да пропусне. Теглото му е около 2 кг., екранът му е 11 инча и използва последните модели процесори Intel. Основното качество на лаптопа са графичните му карти. Твърди се, че Alienware работят по този модел от четири години.

Xbox Natal

Познат като Kinect, продуктът се очаква да излезе на пазара през ноевмри тази година. Почти няма човек, който да играе на Xbox и да не е чувал за Natal, освен ако не е живял досега в пещера. Вече може да се поръчва и е на цена 150 долара.

82-inch 3-D Readrt DLP TV

3D технологията превзема света и ако още не сте го разбрали, значи положението е много тежко. Mitsubishi Digital Electronics America създадоха този красавец, който струва 4500 долара. Към него има и очила, разбира се, но скоро очакваме от фирмата да изкарат телевизори, които да работят с 2D и 3D съдържание.

Източник: coyotechnology.blogspot.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here