Защо жените не харесват мамини синчета

Жените харесват

Жените винаги се впечатляват, когато потенциалната им половинка говори за майка си със загриженост и уважение. Всъщност, мъжете, които имат добри отношения с майките си, са по-склонни да проявят разбиране и уважение към жените и дамите знаят това.

Крачката един мъж да се превърне в мамино синче обаче е малка и опасна, защото би го превърнало в един от най-омразните за жените типове мъже. Ето някои от причините, поради които жените не харесват такива мъже.

Жените обичат мъже

Точно както мъжете си фантазират за медицински сестри или френски камериерки, така жените си фантазират за пожарникари и полицаи – мъже, символ на сила, мощ и мъжественост.

Ако един секси пожарникар се консултира с майка си за дрехите си всеки път, когато излиза на среща, сексапилът му определено ще изчезне моментално.

Освен това мамините момчета са склонни да изпълняват всяко желание на родителското тяло, и най-безумното такова, и именно оттам започват проблемите. Мнението и одобрението на майката, което започва да влияе на връзката между един мъж и една жена, определено не е на място.

Жените искат да бъдат № 1

Ако една жена споделя леглото на един мъж, трудно ще разреши да бъде втора цигулка в живота му.

Нормално е мъжът да обърне внимание на майка си на рождения й ден, на Деня на майката или на друг празник. Но ако винаги поставя майка си преди приятелката си, без значение какъв е поводът, най-вероятно скоро ще остане без партньорка.

Въобще когато една майка се появява твърде често на сцената жената остава с усещането, че не се справя добре с грижите за мъжа си и не го прави щастлив.

Жените не искат да бъдат прислужници

В 21-ви век все повече двойки си делят домашните задължения като пране, готвене и почистване. Въпреки че жените не очакват от вас да сте страхотен готвач или да се справяте като Мистър Пропър, очакват някаква помощ.

Проблемът е, че маминото синче е свикнало някой друг (майка му) да му готви, чисти, да му събира и пере дрехите. Жените не понасят мъже, които имат нужда да бъдат обслужвани и не могат да се грижат за себе си.

Жените искат неприкосновеност на личния живот

Друго нещо, което жените не харесват при мамините момчета, е фактът, че понякога правят грешката да казват на майките си някои много лични неща. Често жените очакват мъжете да имат затруднения да споделят или обсъждат интимни въпроси, така че когато разберат, че партньорът им е говорил с майка си за техните проблеми, се чувстват предадени.

Разбира се, един мъж не трябва да бъде поставян в ситуация да избира между жената, която го е родила и отгледала и жената, която дели едно легло и която ще бъде майка на децата му. Но е добре да има предвид, че никоя жена не иска да излиза с Рей от „Всички обичат Реймънд“.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here