НачалоХобиЗа ценителите на истинските пури: най-добрите "Gurkha"

За ценителите на истинските пури: най-добрите „Gurkha“

„Gurkha“ е добре известна като една от най-добрите пури в света. Много ценители силно вярват, че „Gurkha“ са наистина най-добрите на планетата.

Подобно на виното премийните цигари са резултат на използване на най-добрия тютюн и правилното отлежаване. Процесът на отлежаване на тютюна може да трае от 5 до 10 години, но е критично за страхотния вкус на пурите „Gurkha“

Ето и примери на някои от любимите ни пури с тази марка възродила индийските си традиции:

Crest L’Grand

Едни от най-добрите, които се произвеждат от компанията. За тази година са предложени само 250 кутии на пазара. Специално отлежалите 9-годишни пури са увити с широки тютюневи листа от Кънектикът в цвят Maduro, които са главният „виновник“ за страхотният вкус на Crest L’Grand. Кутията ще бъде абсолютен фаворит за колекционерите.

Обвивка – Кънектикът Maduro, свързваща част – Никарагуа, пълнеж – Никарагуа.

Evil Corona

Основателят и собственик на „Gurkha“, Каизад Хансотиа е цитиран да казва: „Тази пура е чисто зло.“ Не правете грешката тук хора, тя наистина е чисто зло. „Evil Corona“ е една от най-високо оценяваните пури на годишния конгрес „IPCPR“ за сила на тютюна, качество и конструкция.

Gurkha ще тества способността ви да говорите и вървите след като изпушите  тази силна, но цялостна пура. Предлагана само в 20 кутии на пазара, обвивката на пурите е тъмно маслена и състава му изцяло ще задоволи всичко, от което имате нужда в една пура.

Обвивка- Бразилия, свързваща част – Доминикана, пълнеж – Никарагуа.

Assassin Torpedo

Тази пура е достойна за името си. Първата истинска Gurkha пура с цялостно разнообразие на тялото ще тества вашите възможности и насита. Assassin Torpedo се предлага в 5 различни форми – Robusto, Toro, Torpedo, Churchill и небезизветният DAGGER.

Тази силна, но вкусна бразилска обвивка, перфектно се съчетава с тютюн от Доминиканската република и пълнеж от два водещи източника на пури и цялата комбинация доказва значението на името си „Assassin“ (терорист).
Обвивка- Бразилия, свързваща част – Доминикана, пълнеж – Перу/Никарагуа.

Ancient Warrior Emperor

Също един мнго популярен пример за пура „Gurkha“. Тези бразилски пури говорят за качествата си чрез името си. Легендарната мекота на Ancient Warrior Emperor, която е характерна за всички пури на компанията, все още се постига от средно плътната смес.

Обвивка- Бразилия, свързваща част – Доминикана, пълнеж – Хондурас/Доминикана.

Black Dragon

Изработката и характеристиките на тази пура е хармонизират толкова добре при смесване, че само когато я опитате ще разберете за какво говорим. Това е истински дракон с пълна сила и грациозен вкус.

Обвивка- Кънектикът Maduro, свързваща част – Камерун, пълнеж -Доминикана.

Grand Reserve Torpedo

„Grand Reserve“ е водеща марка на пурите „Gurkha“. Тази великолепна пура носи вкуса на един от най-добрите княци в света, като е направена ръчно от най-финия тютюн. Премийната обвивка от Кънектикът дава на хондураските пури богат и мек вкус с нотка на подправки и обещават приятен лек завършек, за да им се насладите истински.

Потопени в коняк, обвивка – Кънектикът Shade, свързваща част – Доминикана, пълнеж – Доминикана.

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата