Злато и кристали Swarovski с новия модел на BlackBerry

339
BlackBerry Gold Swarovski Bold 9900 от Amosu Couture

За всички почитатели на скъпите играчки от компанията Amosu Couture отново се постараха да ни изненадат с едно изискано бижу, само за ценители. Blackberry 24ct Gold Swarovski Bold 9900 е първият в света мобилен телефон, който е украсен с 24-каратово злато и 650 кристали Swarovski.

Моделът ще бъде пуснат в два варианта: със сребърна и златна украса и кристали. Сребърният може да бъде ваш само за 1599 паунда, а златният – за 1699 паунда. Като допълнителна услуга се предлага или гравиране на логото на компанията, или името на собственика на задната страна на панела. Разбира се всичко това струва допълнителни пари, към основната цена на телефона.

Също така можете да избирате между 18-каратово жълто злато и 18-каратово бяло злато за 8500 паунда, за телефоните Blackberry Bold 9900. Александър Амосу предлага и още една допълнителна украса с цветни брилянти, само че в този случай цената скача на 15 000 паунда. Към всеки нов модел се предлага и уникален калъф от Amosu. Скъпо удоволствие нали?

Източник: Woman.bg

Сподели
Моята страст е модата, а по-наблюдателните ще забележат, че много обичам палачинки. Ще се радвам да прочета вашето мнение по любимите ми теми.

ВАШЕТО МНЕНИЕ