Изживяване „Once in a Lifetime“ в Лондон

„Leading Hotels of the World“ предлага специалния си коледен пакет „Once in a Lifetime“, второто изживяване по рода си правено някога в хотел „Ritz“ в Лондон.

Престоят с 3 нощувки ще даде възможността на гостите да опознаят емблематичните улици „Bond“, „Jermyn“, „Saville Row“, „Mount“ и „Mayfair“ с помощта на един от частните автомобили Rolls Royce Phantom с личен шофьор. Дневната обиколка из забележителностите на старата столица включва също така разходка с личен консултант, който ще ви запознае с историята на церемонията за смяна на караула пред Бъкингамския дворец, Лондонската кула, Уестминстър и двореца Кенсингтън.

Индивидуална професионална консултация с главния готвач на хотела и главния сомелиер е само прелюдия към 6 курсово тестово меню, комбинирано с вино. Това професионално угощение по-късно в периода на престоя ще бъде допълнено с вечеря в ресторанта ‘ TheFat Duck’, който е оценен с 3 звезди от „Michelin„.

Гостите ще нощуват в Кралския апартамент с 24-часово обслужване и ще получат билети за музикално представление, VIP членство за „Ritz Club and Casino“, частна визита до работилницата на „Rolls Royce“ и чаена дегустация в 300-годишният магазин „Fortnum and Mason“.

Опционалните екстри се разпростират до частни дегустации в „Berry Bros and Rudd“, VIP билети за мач от Висша лига, голф игра в  „Wentworth Club“ в Съри, лична сесия с британски дизайнер и VIP достъп до някои лондонски нощни клубове като „Mahiki“ и  „Chinawhite“.

„Отзивите за нашата серия “Once in a Lifetime”, която стартира с апартамента Коко Шанел в хотел „Ritz“, Париж, се оказаха по-добри отколкото очаквахме“, споделя г-н Филип Хо, вицепрезидент на „Leading Hotels of the World“.

„Основавайки се на този факт ще продължим да създаваме уникални и единствени по рода си програми, които ще бъдат представяни всеки месец, насочени към претенциозните пътешественици, които търсят нещо повече от 5-звезден лукс.“

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here