Ип Ман стана посланик на часовникарска компания!

Часовник

„ Jacob & Co“, производител на луксозни часовници и диамантени бижута, представи най-новия си посланик Дони Йен. Джейкъб Арабо, президентът на луксозната компания, поканил звездата на бойните изкуства и режисьор Дони Йен, за да представи успеха на марката в Китай.

„Нашето партньорство с Дони Йен подчертава креативния дух, който се е превърнал в синоним на „ Jacob & Co“, споделя радостно Арабо.

Китайският майстор на бойните изкуства, Дони Йен, който е участвал в едни от най-големите световни филми за кунг фу, сред които и „Ип Ман“, се оказал идеалният посланик на марката в Китай. Неговата успешна кариера, комбинирана с непрестанна жажда за живот, отразяват уникалната история на марката и издигането ѝ до една от най-видните компании за луксозни часовници и бижута.

„Дони Йен въплъщава стила и духа на „ Jacob & Co“, допълва Арабо.

В чест на събитието часовникарската компания подари на актьора специален часовник от колекцията „ Five Time Zone“. Уникалният циферблат е инкрустиран целия с бели, червени и жълти диаманти, като тези в червено образуват картата на Китай. В допълнение е изписан китайският знак Тан.

Китай я очаква една вълнуваща година, а останалият свят, който се интересува от часовници ще има възможността да се запознае от близо с бойните изкуства и с харизматичният Дони Йен като техен представител.

За „Jacob & Co“:

Луксозната компания е основана преди 25 години в Ню Йорк от Джейкъб Арабо. След години на създаване на специални часовници за частни клиенти, „Jacob & Co“ създава глобална репутация с лидери от културата и спорта, което позволява на компанията да представи първия си бутик в Ню Йорк през 2004г. „Jacob & Co“ успява да закрепи позицията си като едно от водещите световни часовникарски и бижутерски ателиета с представянето на революционната технология и усложниени механизми „Five Time Zone”. Марката продължава да бъде отдадена на високия стандарт на изработване, дизайн и иновации, предлагайки швейцарски часовници и ценни бижута в цял свят.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here