Искате ли да играете на игри с коли теглейки ги от Интернет?

Има жанрове игри, които са вечно търсене и желани, като The flight simulator, Fighting, и Space shoot ’em up. Друга такава категория са игрите с коли. Днес можете да изтеглите буквално стотици безплатни игри с автомобили от интернет и да ги възпроизвеждате на вашия компютър.

Откакто компютрите се популяризират през 1980-те, игрите с коли също ги придружават. Една от първите реалистични игри с автомобили е Test-drive. Имаше версия за CGA, която предоставя изглед на водача по пътя в 8 цвята. Сега вече много игри с автомобили са достъпни за геймърите, но всеки, който играе тази игра, не може да отрече, че е много пристрастяваща.

Някои от игрите, достъпни онлайн са със замисъл спиращ дъха като удряне на други автомобили за точки, или дори преминаване през хората по пътя. Тези безплатни игри с автомобили са добри за отдушник на всичко негативно натрупано през деня, и е по-добре така, а не да се пренася в реалния живот и най-вече у дома. Ако сте по-спокоен човек, винаги можете да изтеглите игри с коли, които имат по-мек замисъл.

Много игри с автомобили са оборудвани с реалистични автомобили и контрол. Ако искате да карате Lamborghini или Ferrari, можете да ги получите с безплатни игри с коли и да се насладите на тръпката и скоростта, без да се налага да харчите и стотинка. Вие ще бъдете в състояние да управлявате автомобили, които могат да летят във въздуха, или да се возите по море. Това е магията на фантазията.

Ако търсите още по-реалистичен геймплей, можете да си купите професионален джойстик за управление, като джойстик волан и педали за газта, спирачка и съединител. Някои джойстици също разполагат и със сила на обратно захранване (force-feedback) за много реалистично преживяване. Игрите, които поддържат force-feedback ще ви дадат усещането за управление на истинска кола. За нещастие, няма много от тези игри, които да са безплатни и да разполагат с тази функция.

Въпреки че е интернет е богат източник на какъвто и да било вид игри, вие ще загубите доста време, ако не ги теглите от подходящите уеб сайтове. Има и игри със шофиране, които предлагат демо версии, но с известни ограничения във функционалността.

Ако не искате да теглите и ви е доста обременяващо и ангажиращо за времето с което разполагате, тогава активирайте вашият браузър и посетете bggdb.com, сайт който предлага безплатни онлайн игри. Тук ще намерите както игри с коли, така и игри с паркиране, управляване на чудовищни камиони и много други. Информацията в сайта, както и игрите се обновяват всеки ден, което ви предоставя един безкраен избор и със сигурност ще откриете вашата любима игра, която ще ви доставя удоволствие всеки ден, а ако ви доскучае, тогава просто изберете друга.

Интернет е съкровище за любителите на технологии и компютри. Ако имате Интернет, вие никога няма да скучаете. Така че, ако сте фен на игрите, вие може да изтеглите тази игра, която ви харесва, или да играете безплатно онлайн на bggdb.com.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here