Искате ли къщата на Наоми Уотс и Лиев Шрайбер?

Номинираната за Оскар Наоми Уотс наскоро регистрира за продажба дома си в Лос Анджелис и медиите не пропуснаха възможността да направят поредната сензация, като надникнаха в имението им. А Наоми заедно с приятеля си Лиев Шрайбер гостоприемно споделят дома си…Е, чрез снимков материал, но това ни дава много добра представа и идеи за бъдещия ни дом.

Уотс купува къщата в Брентууд от Сали Фийлд през 2004г. за $4.205 милиона. Къщата със шест спални е разположена на 0.35 акра калифорнийска земя. Покритата с бръшлян сграда напомня на съвременна  къща в Прованса. Интериорът ѝ изпъква с ярко белите си десени, широко пространство с формална дневна и формална трапезария, медийно студио и кухня с огромни прозорци и лесен достъп до терасата. Кралският апартамент има отделен кабинет и офис. Навън Наоми и Лив се наслаждават (все още) на голяма дървена веранда с външна трапезария, както и на малка градина и басейн, а на приятелите си предлагат двуетажна къща за гости и фитнес салон. Домът се намира в близост до магазини, ресторанти и неделния пазар, където Шрайбер и Уотс често са забелязвани да пазаруват с децата си.

Сега г-ца Уотс и г-н Шрайбер са на път да живеят в Ню Йорк и предоставят възможността на някого(защо не и вие?) да се наслаждава на Калифорния само за $ 5. 995 милиона.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here