Какво говори часовникът ви за вас?

Част II

Харесва ли ви или не, тези модерни италиански обувки на краката ви или големия германски седан в гаража ви, не казват толкова много за вас, колкото часовника на ръката ви. Обувките са временни, ценността на колата намалява с всеки изминал ден, в който я карате, но добрия часовник е вечен. Това е единственото нещо, което мъжът пази винаги до себе си и е моментален идентификатор за отношението на притежателя му към живота.

Тук ще ви представим едни от най-известните марки и обобщение, което ви дава представа какъв образ изграждате, закопчавайки един от тези часовници на китката си. Може да не харесате какво имаме да ви кажем в повечето случаи, но по-добре е да знаете истината.

IWC: Мъжът, който избира да носи „IWC“, прави това съвсем съзнателно. Може да сте сигурни, че за тях „Rolex“ е прекалено лъскав. „IWC“ със своята богата история прави луксозни часовници за мислещия мъж. Те са солидни, класически и надеждни, точно като мъжа, който ги носи.

IWC

Patek Philippe: Ако носите тази марка, то вие знаете какво искате и кога го искате. Смятани за властващия крал в часовникарския свят, притежателите на „Patek Philippe“ със сигурност са капитани в своята индустрия, магнати или ако са по-млади наследствени членове на „Skull and Bones“ в Йейл. Това е часовника на властния играч и въпреки неговия пах размер и елегантен характер, вие ще бъдете забелязан навсякъде с вашия „Patek“.

Patek Philippe

Swatch: Той е енигма. Веднъж той е най-добрия приятел на модерните момчета, забелязан на китката на безброй притежатели на тесни дънки, иронично облечени мустакати музиканти в Уилямсбърг и топ часовникът, който брани швейцарската часовникарска индустрия. Когато кварца беше краля на 80-те, ултра тънкия „Swatch“, предлаган в разнообразна цветова гама, върна швейцарския механизъм обратно на пазара. Носенето на „Swatch“ показва благодарност към историята и често е изборът на артиста що се отнася до аксесоари отмерващи времето.

Swatch

Tissot: Това е часовникът за мъжа, който не може да решава. Трябва ли да инвестира в качествен часовник, който може да предаде на сина си или трябва да послуша майка си и „да похарчи парите си за нещо глупаво като часовник?“. Въпреки това някои произведения на часовникарската компания „Tissot“ са добри, но няма да впечатлите никого, ако го сложите на китката си. Честно казано, по-добре похарчете парите си за „Timex“, докато не можете да си позволите нещо механично, което ще трае с векове.

Tissot

източник: askmen.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here