НачалоБизнесКак да правите пари онлайн

Как да правите пари онлайн

Интернет се превърна в неразделна част от живота ни. Ако искате освен за забавление да използвате мрежата и за допълнителни доходи, вижте предложенията ни за печелене на пари чрез интернет.

На свободна практика

Първо открийте какъв талант имате – да правите снимки, да пишете, да създавате дрехи, да организирате сватби и т.н., след което проучете кои сайтове са насочени в сферата, в която имате интереси. Регистрирайте се в тях и просто изкарвайте пари от уменията си.

Как сте с писането?

Ако ви харесва да пишете, има много сайтове, в които, в зависимост от специалността ви, можете да публикувате статии и да давате съвети. Колкото повече читатели имате, толкова повече пари печелите (Uclue.com, Xomba.com, Pickydomains.com).

Алтернатива на това предложение са блоговете, като тук имате две възможности – да ви плащат за поддържане на даден блог или да пишете за собствен такъв. Хвърлете един поглед на Orble.com.

Обичате ли да снимате?

Има множество сайтове като istockphoto.com, където можете да продавате снимките, които правите. Просто качвате снимките и видео клиповете и получавате пари всеки път, когато някой ги използва.

Имате ли музикален слух?

Ако това е така, то можете да изкарвате пари от интернет само като слушате музика. Има сайтове като slicethepie.com, където можете да прослушате нови певци и групи и да пишете критика за тях. Колкото по-успешно откривате нови таланти, толкова повече пари печелите.

Попълват ли ви се анкети?

Има много надежди сайтове като GlobalTestMarket.com, където можете да се включите в различни проучвания. Не се притеснявайте, няма да ви използват за опитен заек. А най-хубавото е, че плащат добре.

Google

Нямаше как да пропуснем Google. Можете да печелите пари като се регистрирате в Google Knol. Това е свободна енциклопедия, в която всеки може да въвежда информация. Поставете Adsense ads в поста си, за да печелите.

Въпреки множеството възможности на интернет за допълнителни доходи, съветваме ви да бъдете внимателни, за да не попаднете в капан.

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата