Как да правите пари онлайн

Интернет се превърна в неразделна част от живота ни. Ако искате освен за забавление да използвате мрежата и за допълнителни доходи, вижте предложенията ни за печелене на пари чрез интернет.

На свободна практика

Първо открийте какъв талант имате – да правите снимки, да пишете, да създавате дрехи, да организирате сватби и т.н., след което проучете кои сайтове са насочени в сферата, в която имате интереси. Регистрирайте се в тях и просто изкарвайте пари от уменията си.

Как сте с писането?

Ако ви харесва да пишете, има много сайтове, в които, в зависимост от специалността ви, можете да публикувате статии и да давате съвети. Колкото повече читатели имате, толкова повече пари печелите (Uclue.com, Xomba.com, Pickydomains.com).

Алтернатива на това предложение са блоговете, като тук имате две възможности – да ви плащат за поддържане на даден блог или да пишете за собствен такъв. Хвърлете един поглед на Orble.com.

Обичате ли да снимате?

Има множество сайтове като istockphoto.com, където можете да продавате снимките, които правите. Просто качвате снимките и видео клиповете и получавате пари всеки път, когато някой ги използва.

Имате ли музикален слух?

Ако това е така, то можете да изкарвате пари от интернет само като слушате музика. Има сайтове като slicethepie.com, където можете да прослушате нови певци и групи и да пишете критика за тях. Колкото по-успешно откривате нови таланти, толкова повече пари печелите.

Попълват ли ви се анкети?

Има много надежди сайтове като GlobalTestMarket.com, където можете да се включите в различни проучвания. Не се притеснявайте, няма да ви използват за опитен заек. А най-хубавото е, че плащат добре.

Google

Нямаше как да пропуснем Google. Можете да печелите пари като се регистрирате в Google Knol. Това е свободна енциклопедия, в която всеки може да въвежда информация. Поставете Adsense ads в поста си, за да печелите.

Въпреки множеството възможности на интернет за допълнителни доходи, съветваме ви да бъдете внимателни, за да не попаднете в капан.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here