Как Миранда Кер и Адриана Лима се подготвят за предстояшото шоу на Victoria’s Secret

335

До шоуто на Victoria’s Secret остава само ден, а ангелите, устващи в него, са в трескава подготовка преди да се качат на подиума. Моделите в оскъдно облекло, които изглеждат сякаш благословени със своите безупречни фигури, всъщност полагат доста усилия, за да усъвършенстват своето тяло и да изглеждат наистина перфектно по време на годишното шоу.

Миранда Кер демонстрира перфектна форма само няколко месеца след раждането на първородния си син Флин през януари тази година. 28-годишният австралийски модел споделя, че тайната се крие в майчинството и най-вече благотворните ефекти, които кърменето има върху женската фигура. Пред „Ню Йорк Пост“ тя споделя, че благодарение на кърменето изгаря около 500 калории на ден, които се равняват на един час тичане, една доста по-неблагоприятна дейност. Но както е известно Миранда е почитателка на йогата, която практикува дори по време на бременността си, а след раждането възобновява и заниманията си с Пилатес. По отношение на храненето тя се придържа към придосъобразно органично меню богато на пресни плодове и зеленчуци, прясно изцедени сокове фреш, много вода, полезни белтъчини при всяко основно хранене и сурови ядки.

Тази година съпругата на Орландо Блум ще облече на модното шоу неприлично скъпият сутиен Treasury Fantasy на стойност 2,5 млн. долара.  Бижуто е дело на London Jewellers и за направата му са използвани 3400 скъпоценни камъка.

Докато Кер успява да поддържа форма благодарение на майчинството, то друг модел на Victoria’s Secret вече се е върнал към спартанския си режим преди да се качи отново на подиума. Адриама Лима признава, че не разчита единствено на добри гени, а на интензивни тренировки и течна диета. Бразилката прекарва по няколко часа на ден във фитнес залата три пъти седмично, където усилено работи с тежести и гори калории с бокс. Три седмици преди да се качи на подиума интензитета на тренировките вече е –  два пъти всеки ден.

Не по-малко воля изисква и диетата на Адриана. Девет дни преди шоуто тя не приема никаква твърда храна, пие единствено протеинови шейкове от яйчен прах и по галон вода на ден /което ще рече около 4 литра!/. 12 часа преди шоуто обаче Лима не приема никакви течности, дори вода. Тази екстремна дехидратация може да доведе до свалянето на 3-4кг., които обаче се възръщат мигновенно. И ако се питате защо успял модел като Адриана Лима се подлага на всичко това всяка година преди шоуто, то отговорът е освен в хонорара и в това, че според красавицата да бъдеш ангел на модния бранд е връхна точка в кариерата на всеки модел, а за да се добереш до тази чест неимоверно се изискват много усилия.

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here