Котешки пантофки от Шарлот Олимпия

335

Този сезон имаме повод за радост, тъй като звездите са спрели на един моден тренд, който колкото е оригинален, толкова е и удобен. Става въпрос за обувки дело на топ дизайнерката Шарлот Олимпия. Пантофките с котешки муцунки са хит сред известните личности и се харчат доста бързо въпреки цената си от близо 500 британски лири. Колекцията е лимитирана и се предлага единствено на сайта на Шарлот, така че ако искате са се присъедините към котешкия екип побързайте.

Обувките са подходящи както за ежедневието, така и за официални събития, както подсказва самата Шарлот, тъй като имат 15мм ток, решен в златист метал. Пантофките са от естествен велур, който е особено актуален сред аксесоарите този сезон, и се предлагат в няколко цвята – черно, червено и леопардова шарка. За неизлечимите почитателки на високите обувки като Виктория Бекъм, котешката колекция предлага модели, „извисени“ на платформи или 110мм токчета.

А че известните дами ги обожават няма спор. Сара Джесика Паркър беше изловена от папараци с оригиналните обувки с котешки муцунки в съчетание с широки момчешки дънки и сиво палто. Не е изненадващо, че Кейти Пери също се е спряла на пантофките от Kitty колекцията на Шарлот, тъй като певицата има три истински мъркащи котки и неведнъж се е появявала с дрехи и аксесоари на марката Hello Kitty. Г-жа Ръсел Бранд бе комбинирала чифт черни „котки“ с рокля на Moschino с огромна щампа, тренчкот и плетена шапка. Особено голям фен на котешките пантофки е очарователният модел Алекса Чънг, която бе забелязана с тях на цели три официални събития.

Този моден тренд със сигурност е истинска благословия за много жени, които не си падат по налаганите напоследък от дизайнерите, в повечето случаи мъже, ултра високи обувки.

Източник: Daily Mail

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here