Линдзи Лоан лъсва гола в „Playboy“

477

Не ѝ е лесно на Линдзи Лоан – Актрисата в последните няколко месеца се разхожда между арестите и студията на елитното еротично списание „Плейбой“. След многото кражби и нарушаване на пробации, за които бе арестувана актрисата не веднъж, преди време тя официално получи покана за снимки в списанието на Хю Хефнър. Холивудската звезда, която има проблеми с алкохола и наркотиците от доста време насам, е получила звездния хонорар от 1 милион долара за да покаже прелестите си на многобройните читатели на списанието.

Рядко се случва феноменът една дама, позираща за „Плейбой“ да се налага два пъти да позира за снимки. За нейно огромно съжаление това се е случило с Линдзи. Лично собственикът на списанието – старецът Хю, не е бил доволен от снимките и се е наложило Лоан да се разхожда за втори път пред обектива.

Хефнър е коментирал, че сесията на Лоан е вдъхновена от Том Кели и великата Мерилин Монро и според собственика в крайна сметка финалната фотосесия се е получила брилянтно.

Интересен факт е и, че майката на Линдзи одобрява снимките и е доволна от това, което е излязло като краен резултат.

Нека да припомним, че Линдзи Лоах преди три години отново показа прелестите си. Тогава читателите на списание „Ню Йорк“ видяха актрисата само по розов шал

Снимките на Лоах в „Плейбой“ очаквайте в идните няколко месеци

Обичам съвременните техно-джаджи. Смартфони, компютри, телевизори - ако работи с ток или на батерия - значи е по моята част.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here