Луксозно пътуване с лифт в Сингапур

Ако някога сте посещавали Сингапур, то транспортните ви изживявания задължително са включвали пътуване с лифт до остров Сентоса. Макар че повечето туристи намират кабинките за изключително удобни, от Министерството на туризма в Сингапур мислят, че е време да обновят или по-точно да превърнат лифта в атракция за хората, които обичат лукса. И постигат това със създаването на лифт бижу. Първите в света скъпоценни лифтови кабинки предлагат 7-звездно луксозно обслужване и това е първият VIP-лифт, който е инкрустиран с кристали „Swarovski“. Новата луксозна система се състои от LED-светлини, метални кабини в черно и хром, които се придвижват по монокабелна въжена линия. За да затвърди луксозните си стандарти, всяка кабина е направена с кристално-панелен, прозрачен под и покрив от „Swarovski“, комфортни кожени седалки с подлакътници, покрити с черни кристали от „Swarovski elements“.

Новата лифтова система, която свързва хълма Фабер от кулата Харбърфронт и остров Сентоса, се състои от 67 кристално инкрустирани кабини, всяка от които е с капацитет за 8 човека. Всеки пасажер може да се наслади на комфортните конвертируеми седалки, лесен достъп до бебешки столчета, mp3 музикална система и подвижна масичка с държач за чаши за „Sky Dining“ или „Хранене в небето“.

Цялото това удоволствие се оказва и изключително леко за джоба ви – еднопосочно пътуване, което е в рамките на 13 минути със скорост от 3м/с., ще ви струва $24, а двупосочно е само $26.

източник: luxurylaunches.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here