Марио Гьотце ще остане в Борусия Дортмунд

0
179

Агентът на германската надежда Марио Гьотце е заявил, че той по всяка вероятност ще остане в родния си клуб. Фолкер Щрут споделя, че неговия клиент е щастлив в сегашния си отбор и няма намерение да преговаря с други клубове за евентуален трансфер.

19 годишният младеж има договор с отбора от провинция Вестфалия до 2014 година, но от началото на сезона медиите непрекъснато го пращат в редица големи отбори като Арсенал и Манчестър Юнайтед например, които усилено търсят играч на този пост.

„Положението на Марио в Дортмунд е перфектно. Всичко е идеално – клубът, треньорът и съотборниците му просто са най-добрите. Няма да направя на момчето добра услуга, ако го посъветвам да търси трансфер. Нямаме намерение да преговаряме с друг клуб в обозримо бъдеще“, заяви Щрут.

Самите родители на Гьотце заявиха, че той много трудно би напуснал своя отбор на този етап. Той дори живее все още заедно с тях и е привързан към своето семейство и отбор.

Наскоро дори футболиста изигра своя 10 мач с националната фланелка, а няколко месеца по-рано вкара и първия си гол за Германия при победата с 3:2 над Бразилия в приятелски мач, игран на немска земя.

ВАШЕТО МНЕНИЕ