Монако отплава!!!

Мислите си, че няма какво повече да видите в света на луксозните яхти?

Помислете отново!

Сега, това е една концепция на суперяхта, която изисква специално внимание и висока оценка. 155-метровата „The Streets of Monaco“ (Улиците на Монако) луксозна яхта от „Yacht Island Design“ ще ви удиви с дизайна си, който пресъздава малка част от Княжество Монако, известно с пистата за „Формула 1“ и яхтеното изложение. Новото плаващо произведение ще ви поглези със собствената си писта за картинг – това е подобие на плаващ остров, който се облагодетелства от „SWATH“ платформа.

За създаването на водната суперструктура, носеща земна аргитектура, „Yacht Island Design“ си партнира с „BMT Nigel Gee“. Британската компания, създател на този уникат, споделя:

„Изкуството да произведеш тематична яхта е последователна история, що се отнася до дизайна и се постига чрез обстойно консултиране с клиента по време на началната фаза от дизайнерския процес. „Streets of Monaco“ беше разделена на 4 главни палуби. Горната палуба е с главен плувен басейн с джакузи и казино площад, който по-средата има стъклен фонтан. Можете да се възползвате от спортните занимания на многофункционалното игрище, което се превръща и в хеликоптерна площадка. Има специални места за слънчеви бани, както и оборудване за барбекю. Други обществени места са „Оазисът“ и „Големият атриум“.“

„Оазисът“: вдъхновена от градините на Монако, тази част от яхтата е главен сборен пункт и радва посетителите с централен водопад. На по-ниско ниво има СПА-център с козметичен салон, фризьор, сауна, лаундж за релаксация със СПА-басейн и бар и фитнес салон и кафе, които предлагат гледки под водата.

„Големият атриум“: той свързва горната и долната палуби за гости. На долният атриум има 7 апартамента за гости, библиотека, обществен офис, балкон и кино. Горната част ще ви отведе до забавленията и апартамента на собственика.

С максимална скорост от 15 възела, „Streets of Monaco“ може да настани 16 специални госта и персонал от 70 члена, които да се грижат за максималния комфорт на пасажерите.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here