Най-сексапилните жени в света според „FHM“

…Е, само 10 от тях!

Черил Коул

Тя се завърна буквално за секунди. Черил сяда гордо на трона, като най-сексапилната жена в света. тази мултиталантлива дива пее, танцува, домакинства, пише и притежава страхотно тяло…за обличане. Сигурни сме, че екс-съпругът ѝ Ашли Коул плаче в някой ъгъл и се удря в главата, за това че е загубил такъв блестящ трофей..жена!

Мегън Фокс

Настрана от Аутоботите и Десептиконите, Мгън е може би единствената причина мъже и отрепкоподобни да задръстват входовете на кината, за да гледат „Transformers“. Това горещо създание може да покачи температурата във всяка стая със своето секси излъчване от екрана, плътни устни, тръшващ поглед..и досещате се за какво иде реч. И тук не можем да пропуснем сцената на устната ѝ схватка в „Jennifer’s Body“...Сигурни сме, че никой вече не твърди,че Мегън е транссексуална!

Мариса Милър

Една от най-известните ангели на „Victoria’s Secret“, Мариса прескача амбизиозно от задните позиции до първите във всички класации. Тя притежава всичко, за което всяка една жена на света се бори ежедневно. С кого се шегуваме? Само погледнете инкрустирания с диаманти за милион долара „Fantasy Bra“, с който Мариса се разходи по време на шоуто на компанията през 2009г.

Франки Стандфорд

Поощрителката на микро-мини роклите, Франки наскоро доби известност с Дъги Пойнтър от „McFly“, което я изстреля напред в класациите. И ето, 21-годишната красавица е на четвърто място и е свободна!

Кийли Хейзъл

Кийли може да стартира кариерата си на модел по непрестижния начин като една от „The Sun’s Page Three Girls“, но това бляскаво момиче няма спирачки що се отнася до кариерата ѝ в шоубизнеса – от водеща на организацията „PETA“ до лансирането на сингълът „Voyeur“. Кели лесно се превърна от момичето от съседната врата в изкусително бейби с очите на Бамби. Нищо чудно, че е спечелила сърцата на режисьорите на „Venus and the Sun“.

Кристeн Стюарт

Да, всеки обича вампирски истории. Но дебютът на тази 20-годишна хубавица в „Здрач“ я направи една от най-обсъжданите момичета в класациите за сексапил и красота. Дори в САЩ се бунтуват, че момичето е непълнолетно, а участва в подобни прояви. Добре, че българското правосъдие не ни закача!

Кели Брук

Къде моделът/актриса Кели Брук се вписва в мъжка класация за „сладко“ за очите? Е, честно казано постижение от страна на 30-годишната красавица е да се изкачи в класациите, след като миналата година  беше някъде по средата в Топ 100.

Адриана Лима

Казват, че е най-сексапилният модел на бельо в света…Бразилският супермодел извисява кариерата си благодарение на годишните шоу-спектакли на „Vistoria’s Secret“. Няма съмнение, че е един от най-успешните модели, но е и една от най-секси жените в света. А казахме ли, че това котенце също така е майка?

Джесика Алба

Несъмнено една от най-желаните жени на Холивуд! Тази златнокожа красота може да губи в класациите, но си остава една страхотна дива, която още дълго ще терзае мъжките фантазии.

Аби Кланси

Внимание! 24-годишен британски модел на бельо и годеница на футболиста Питър Крауч. С този предизвикателен поглед и сексапил, не е чудно защо Аби Кланси се нарежда на 10-та позиция!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here