НачалоМодаНай-сексапилните жени в света според "FHM"

Най-сексапилните жени в света според „FHM“

…Е, само 10 от тях!

Тя се завърна буквално за секунди. Черил сяда гордо на трона, като най-сексапилната жена в света. тази мултиталантлива дива пее, танцува, домакинства, пише и притежава страхотно тяло…за обличане. Сигурни сме, че екс-съпругът ѝ Ашли Коул плаче в някой ъгъл и се удря в главата, за това че е загубил такъв блестящ трофей..жена!

Черил Коул

Настрана от Аутоботите и Десептиконите, Мгън е може би единствената причина мъже и отрепкоподобни да задръстват входовете на кината, за да гледат „Transformers“. Това горещо създание може да покачи температурата във всяка стая със своето секси излъчване от екрана, плътни устни, тръшващ поглед..и досещате се за какво иде реч. И тук не можем да пропуснем сцената на устната ѝ схватка в „Jennifer’s Body“...Сигурни сме, че никой вече не твърди,че Мегън е транссексуална!

Една от най-известните ангели на „Victoria’s Secret“, Мариса прескача амбизиозно от задните позиции до първите във всички класации. Тя притежава всичко, за което всяка една жена на света се бори ежедневно. С кого се шегуваме? Само погледнете инкрустирания с диаманти за милион долара „Fantasy Bra“, с който Мариса се разходи по време на шоуто на компанията през 2009г.

Мариса Милър

Поощрителката на микро-мини роклите, Франки наскоро доби известност с Дъги Пойнтър от „McFly“, което я изстреля напред в класациите. И ето, 21-годишната красавица е на четвърто място и е свободна!

Кийли може да стартира кариерата си на модел по непрестижния начин като една от „The Sun’s Page Three Girls“, но това бляскаво момиче няма спирачки що се отнася до кариерата ѝ в шоубизнеса – от водеща на организацията „PETA“ до лансирането на сингълът „Voyeur“. Кели лесно се превърна от момичето от съседната врата в изкусително бейби с очите на Бамби. Нищо чудно, че е спечелила сърцата на режисьорите на „Venus and the Sun“.

Кийли Хейзъл

Да, всеки обича вампирски истории. Но дебютът на тази 20-годишна хубавица в „Здрач“ я направи една от най-обсъжданите момичета в класациите за сексапил и красота. Дори в САЩ се бунтуват, че момичето е непълнолетно, а участва в подобни прояви. Добре, че българското правосъдие не ни закача!

Къде моделът/актриса Кели Брук се вписва в мъжка класация за „сладко“ за очите?

Е, честно казано постижение от страна на 30-годишната красавица е да се изкачи в класациите, след като миналата година  беше някъде по средата в Топ 100.

Кели Брук

Казват, че е най-сексапилният модел на бельо в света…Бразилският супермодел извисява кариерата си благодарение на годишните шоу-спектакли на „Vistoria’s Secret“. Няма съмнение, че е един от най-успешните модели, но е и една от най-секси жените в света. А казахме ли, че това котенце също така е майка?

Несъмнено една от най-желаните жени на Холивуд! Тази златнокожа красота може да губи в класациите, но си остава една страхотна дива, която още дълго ще терзае мъжките фантазии.

Джесика Алба

Внимание! 24-годишен британски модел на бельо и годеница на футболиста Питър Крауч. С този предизвикателен поглед и сексапил, не е чудно защо Аби Кланси се нарежда на 10-та позиция!

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата