Неприятни изненади при полов акт

Освен, че по време на полов акт могат да се случат някои сконфузни ситуации, те могат да се окажат и признак за заболяване. Имайте едно наум, ако срещате проблем с ерекцията или самолетът се приземи преди контакт с контролната кула.

Проблем с ерекцията

Ако това е първият ви сексуален контакт с тази жена, невъзможността да стигнете до ерекция е напълно възможно да се дължи на притеснението как ще се представите, затова се опитайте да се отпуснете. Ако пък ви се случва за първи път с жена, с която вече имате връзка, е възможно да се дължи на умора или напрежение.

Както нейният оргазъм, така и вашата ерекция не е нещо, което може да се предвиди или планира. Ако проблемът продължава, е много вероятно да е резултат от лошо психическо състояние, липса на сън, или от страничните ефекти на някои лекарства. Зад проблема с ерекцията обаче може да се крие заболяване (сърдечно, съдово, хормонално), така че е добре да се консултирате с лекар.

Преждевременна еякулация

Обикновено се дължи на преумора, на високо кръвно налягане или на нередовни сексуални контакти. Ако причината е умората, отложете за друг път. Ако стресът е виновен, опитайте да се отпуснете и да пробвате пак. Ако ви се случва редовно, потърсете професионална помощ, за да се установи дали причината е физиологична или психологическа.

Гаф с презерватив

При голяма част от мъжете, особено когато имат нова партньорка, пред която трябва да се представят подобаващо, спирането, за да сложат презерватив може да доведе до загуба на ерекция. Ако се случи веднъж, просто опитайте отново. Ако се случва редовно, добра идея е да помолите жената да ви помогне при поставянето като част от любовната игра.

Ако не свършвате

Зад забавена еякулация почти винаги стоят чисто психологически причини. Ако се случи веднъж, отпуснете се и се наслаждавайте …. В подобни случаи жените не трябва да насилват партньора си да свърши, тъй като това ще го стресира. Ако не можете да еякулирате дори и при самозадоволяване, трябва да бъдат потърсени физиологичните причини.

Подуване на пениса

Ако забележите, че пенисът е подут и евентуално и с променена форма, възможно е да е получил травма. Обикновено се случва при по-бурен секс и в пози, когато жената е отгоре. Наложително е спешно да бъдете прегледан от уролог.

Източник и снимка: www.mensonly.gr


ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here