НачалоХобиНовите класики: сините дънки

Новите класики: сините дънки

За разлика от модата, елементите на мъжкия стил остават постоянни. В края на краищата има причина, поради която сакото с две копчета е заклеймено за „класика“ – работи под допускането, че ако изглежда впечатляващо облечено от Гари Грант преди около 70 години, то на теория би трябвало да изглежда добре и сложено от вас или внука ви по шивашкия път на логиката.

На практика обаче, изграждането и поддържането на гардероб базиран на класики от време на време изисква натискането на бутона „refresh“.

Изгубени в мъглата? Не се притеснявайте, тук ще ви представим серия от 4 части, наречена „Новите класики“. Дали става въпрос за официалният ви часовник, бялата риза, тъмно син блейзер или сини дънки, водете си бележки и бъдете готови да усъвършенствате.

Сините дънки

Тъмно отмитите дънки са част от дневната „униформа“ на повечето мъже. Като такива трябва да отделите време в изнамирането на чифт, който изглежда сякаш е направен специално за вашата структура. Тези индиго дънки от „Gap“ са с ниска талия и с прав крачол, които ще отговарят както за слабата, така и за средната физика. Страхотна кройка, липса на излишни екстри и традиционно конструиране с 5 джоба прави тези дънки перфектният компаньон на кожените обувки, риза и блейзер. За да сте сигурни, че боята няма да остави грозни петна върху ризите ви, полейте ги с чаша оцет и ги изперете с идеята да укротите цвета.

Цена: $54.50

Точно когато си мислехме, че пазара не може да поеме още една марка за деним, „Hudson Jeans“ ни накараха да размислим. Платът идва от Европа, но дънките са направени в САЩ, Лос Анджелис да бъдем точни. И ако има още нещо, от което калифорнийци разбират по-добре, то това са „гаднярксите“ сини дънки. Но за разлика от отмитите дънки с шипове и капси, които изхвърлят останките от добрия вкус останал в ЛА, то „Hudson Jeans“ определено предлагат неподправена дънкова надежда. Техните прави, изчистени и ултимативно тъмни дънки се сработват изключително добре с всеки тоалет и асамблаж, на който решите да заложите.

Цена: $190

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата