Нов модел климатици на FUJITSU – NOCRA X DUAL BLASTER

976

През следващата година фирма Климакомплект гр. Стара Загора може да зарадва всички свои бъдещи и настоящи клиенти с най новият дизайнерски модел на FUJITSU – NOCRIA X Dual Blaster. Това е най-новата инжинерна разработка на Fujitsu, която със своя уникален дизайн и иновативни технологии обещава върхови продажби с влизането му на Европейския пазар.

Луксозният Fujitsu Nocria X – Dual Blaster ще навлезне на Европейския пазар през 2015 г. Моделът се отличава от другите климатици с множество иновативни технологии от ново поколение, използвани за първи път от фирмата.

Моделите климатици Fujitsu Nocria X Dual Blaster са притежатели на изключително модерни и интелигентни системи. Освен основната турбина Fujitsu Nocria X Dual Blaster притежава два отделни странични вентилатора, като подаването на въздух става не само от централната част на климатика, а и от двете си страни.

Fujitsu Nocria X Dual Blaster е уникален със своите подобрения в производителността, подпомагани с използването на нов екологичен хладилен агент R32. Климатика е енергиен клас А+++. Притежава интелигентен сензор за отчитане на температурата, който действа като дистанционно управление, за да отчетем температурата на околната среда.

И накрая за финал, но не на последно място инженерите на Fujitsu General са се погрижили и за любителите на смартфони, таблети и компютри, с които вие можете да управлявате вашия климатик от всяка една точка на света.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here