НачалоМодаОбличайте се според възрастта си!

Обличайте се според възрастта си!

Със съзряването ни трябва и гардероба ни да откликва на промените и сме съгласни, че не е никак лесно да синхронизираме облеклото с различните етапи от живота си.

Ключов елемент, който трябва да запомните?

Никога не трябва да се страхувате да се обличате за възрастта си – иронично, но това е най-добрия начин да изглеждате по-млад за по-дълго.

За да ви го докажем взехме за пример стила на четирима мъже, за да ви посочим ключовите правила, които ще ви помогнат да изглеждате по най-добрия начин, когато и да е следващия ви рожден ден и да забравите колко свещи трябва да сложите на тортата.

Облеклото за двайсетте бурни години

Стилно облекло за младежиПознайте!

Млади сте си и сега е времето напълно да се отдадете на това, което модата може да ви предложи. Тенденциите са направени с мисълта за вас и трябва да имате увереността, че можете да постигнете всякаква визия, която да работи във ваша полза.

Главното правило е умереност: изберете една или две дрехи, които изпъкват и ги комбинирайте с по-сдържан избор на допълнения.

20-те?

Томи Кларк

Нашите предложения за амбициозните млади мъже:

Стилен съвет:

Протритите дънки изглеждат най-добре когато сте млади. Да ги носите на 30 или след това тези дънки могат да изглеждат остарели и може ли да дръзнем да кажем – раздърпани и немодерни.

Облеклото за трийсетте отговорни години

Време е да пораснете – макар и само малко. Отминаха дните, когато дънките с торбести джобове и топ с качулка и крещяща щампа бяха приемливо облекло за уикенда. Не ни разбирайте погрешно, дънките и спортното облекло все още вършат работа, само че имат нужда от обновяване. Така че заложете на изчистените и вталени кройки и те ще ви държат от правилната страна на модната ограда.

30-те

Джонатан Хийф

Старшият редактор на британското мъжко списание „GQ“ е пътувал по света да интервюира страхотните, добрите и най-великите – от Мики Рурк до Никол Кидман. Той е и една от движещите сили зад престижните награди на списанието – „Мъж на годината“. Роденият в Съри писател е най-известен в офиса с това, че е способен да носи флорални елементи без да губи и частица от стила си.

Нашите предложения за сериозните млади мъже:

Джонатан Хийф

Стилен съвет:

Дънковото яке преминава към следващата фаза от живота ви само с промяната на тоналността на цвета си. Детайлите тук напомнят на официална риза, което е добра игра за миксиране на ежедневие и официалност.

Стилен съвет:

Все още можете да се забавлявате с цветовете: облеклото е перфектното място за напомнянето на този факт. Този костюм с оттенък на малина е втален и елегантен, но все така различен и младежки.

Стилен съвет:

Изразителността идва с детайлите. Риза с бейзболно яке изглежда добре само в един тон.

Облеклото за четиридесетте улегнали години

Достигнали сте тази сцена от живота си, на която трябва да покажете класиките в ежедневния си гардероб. Преходните тенденции трябва да се превърнат в по-маловажни за вашата визия, като вместо това ги запазите за малките детайли и акценти.

Трикът в четирсетте години от живота ви е да запазите стила си модерен и семпъл – това е най-сигурния начин да изглеждате по най-добрия си начин.

Владимир Адамович

Адамович е роден и израснал в Белград, Сърбия, докато не се преместил в Лондон преди 19 години, защото в този град той видял центъра на Вселената. Работел на различни позиции и прекарал няколко години в модерния бар „Nobu“ на улица „Berkeley“ като негов управител.

Сега този стилен джентълмен (ако може да бъде наречен така мъж със сръбска кръв) се обучава, за да сбъдне мечтата си да бъде архитект.

Стилен съвет:

Елекът кара всичко да изглежда опростено и добре организирано, дори когато свалите сакото си.

Облеклото за педесетте „сериозни“ години

Помъдряването с годините изисква обмисляне и на начина на обличане. Време е да пораснете елегантно. Цветовете трябва да бъдат сведени до минимум, особено ярките, което може да ви накара да изглеждате по-стар.

Малко цвят тук-таме би трябвало да ласкаят облеклото ви. Монохромното обличане, специално с добра конструкция, е винаги подходящо, изглежда вечно и стилно.

Гордън Ричърдсън

С перчема си, който е негова запазена марка, директорът на дизайнерския отдел на „Topman“ е едно от най-известните лица на лондонската модна сцена. Той е неуморим привърженик на младите таланти и се е нагърбил със задачата да превърне „Topman“ в една от силите, които ще върнат британската мъжка мода на модната карта.

Описва личния си стил като част от Дейвид Бауи и част от Дейвид Нивън на Ривиерата. Кои сме ние, че да отречем?

Стилен съвет:

Палтото и сакото с двуредно закопчаване е подходящо и за по-възрастните мъже, но само ако имате по-фина осанка и кройката е изчистена и модерна.

Стилен съвет:

Модерните облекла и аксесоари, като шал-яка и ватирана риза, трябва да приглушат акцента си с малко по-класически комбинации.

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата