Петте най-скъпи апартамента под наем в света

Наближават празници и сигурно се замисляте да подарите луксозна почивка на любимата. Ако имате възможност и желание, ние ви предлагаме петте най-скъпи апартамента в света, които предлагат всички нужни и ненужни удобства, невероятна гледка и невероятни цени. Някои казват, че на върха е самотно. И все пак дават луди пари, за да живеят на последния етаж. Ето и най-скъпите и луксозни апартаменти в света.

Англия: Cheval Apartments

Ако решите да останете тук, наемът е само 16 000 долара на месец. Апартаментите се намират в най-добрия квартал на Лондон, на една минута от „Хародс“ и „Харви Никълс“. Зад ъгъла е Хайд парк, където можете да направите сутрешния си джогинг или вечерната разходка.

Комплексът предлага апартаменти с по две или три спални и, разбира се, със самостоятелен балкон, от който целият Лондон се вижда като на длан. Ако решите да го използвате през ваканцията си, е удачен вариант, тъй като е близо до голяма част от туристическите атракции, но трябва да отседнете за минимум 7 дни.

Чехия: Nerudova Apartments

Тук наемът вече е по-нисък – само 7 189 долара на месец. Въпреки това не липсва нищо. Апартаментът се намира в историческа сграда от 16-ти век, намираща се между Пражката кула и Царския път в Прага. Сградата е реновирана преди няколко години, като е запазен архитектурният й характер.

Можете да избирате между апартаменти с една, две или три спални и с една или с по две бани. Всички са обзаведени в традиционен стил и разбира се кухнята и баните са напълно оборудвани. Можете да ги наемете само за няколко дни или пък за постоянно. Гледката ще ви компенсира за инвестицията.

Франция: Saint Germain Des Pres Apartments

Тук наемът ще ви струва 28 890 долара на месец. Намира се в центъра на Париж, заобиколен от църквата „Сен Жермен“, Кафе дьо Флор, Лувъра и музеите Орсе и Майол. Апартаментът е само 2 300 кв. м и разполага с 3 спални и 3 бани, като може да приюти до 8 души (можете да си разделите наема). Освен че е напълно обзаведен, апартаментът има фитнес салон, офис, стая за домашно кино и предлага гледка към красива градина.

Испания: Joyce Apartment

125 040 долара месечно и този апартамент в Барселона е ваш. Ще попаднете в родното място на съвременното изкуство, а апартаментът ви предлага лесен достъп до най-добрите атракции в града. Има четири спални и три бани. Минималният престой е три дни.

САЩ: Pierre Hotel

Най-добрият мезонет в Ню Йорк се намира в The Pierre Hotel, но месечният му наем е 70 милиона долара!

Той разполага с 5 спални, 7 бани, 3 тоалетни, 5 камини, отделни апартаменти за гости и самостоятелни стаи за персонала. Апартаментът заема трите последни етажа на хотела и предлага най-добрата гледка към Манхатън.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here