Пет мита за секса

Не е вярно, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди, както и, че всички жени са бисексуални. Това разкрива проучване на института Kinsey, което успява да разбие пет от най-разпространените митове, свързани със секса. Ето ги и тях:

1. Мъжете мислят за секс на всеки седем секунди

Изследването сочи, че 54% от мъжете мислят за секс всеки ден или по няколко пъти на ден, 43% мислят няколко пъти месечно или по няколко пъти на седмица, а 4% – по-малко от веднъж месечно.

2. Спермата е калорична

Спермата съдържа витамин С, вода, натрий, калий, калций, магнезий, цинк, протеин и фруктоза. В количеството, в което обикновено спермата се еякулира, се съдържат само около 6 калории. Можете да успокоите приятелката си, че спермата ви не може да навреди на диетата й.

3. Всички жени по природа са бисексуални

Макар телевизията да се опитва да ни убеди именно в това, показвайки непрекъснато горещи целувки между жени, проучването сочи, че едва 6,2% от мъжете и 4,4% от жените имат привличане към лица от същия пол.

4. Повечето жени достигнат до оргазъм при полов акт

Колкото и да ни се иска да е така, данните сочат, че само 30% от жените достигнат до оргазъм при полов акт. Същото проучване разкрива, че е много по-вероятно жените сами да се доведат до оргазъм.

5. Жената не може да забременее, ако мъжът се отдръпне преди еякулацията

Митът отдавна е разбит. Известно е, че при силна възбуда се отделя течност, която може да съдържа сперматозоиди. Дори и една капка сперма съдържа милиони сперматозоиди, така че единственият сигурен начин за предпазване си остава контрацепцията. Е, разбира се, и въздържанието …

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here