Продава се яхтата домакин на грандиозните партита на Пи Диди!

Класирана сред най-елитните чартърни яхти, динамиката и футуристичния профил на „RM Elegant“ е най-непогрешимата мега яхта в света. Със своите 72м дължина и 15 луксозни апартаментa за 30 госта, тази яхта остава един от световните лидери на пазара, твърди „Edmiston“.

Построена през 2005г. в гръцката корабостроителница „Lamda“, „RM Elegant“ стана домакин на много звездни партита и светски събития. През 2007г. по време на Кинофестивала в Кан продуцентът Джери Уайнтрауб направи партито си за „Бандата на Оушън 3“, където логично присъстваха Джордж Клуни, Мат Деймън и Брад Пит. Но звездата, с която тази яхта превръща името си в широко позната емблема за луксозно забавление, е рапърът, продуцент и бизнесмен Пи Диди. Пищните му партита са пословични, но сега музиканта има нова яхта, която да използва за луксозен и стилен терен за забавления – контролираната от iPad „Solemates“.

Сега именно това класово плавателно средство е обявено за продажба от „Edmiston“ за необявена 6-цифрена сума. Горната ѝ палуба е платформата, която помещава джакузи за 12 човека, огромно пространство за слънчеви бани с шезлонги и сепарета, душове и барове. Изисканите салони предлагат непрентенциозна елегантност с роял при входа и помещения за развлечение до втората приемна. Президентския апартамент е с голям частен салон и СПА баня. Други акценти на борда включват бизнес център, домашно кино, изцяло оборудван фитнес салон, козметичен салон, сауна и студио за масаж. А максималната скорост, при която гостите могат да се насладят на тази елегантност, е 18 морски възела.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here