Пролетната колекция на Шарлот Олимпия

293

Новата колекция на Шарлот Олимпия за пролетта на 2012 година впечатлява със своя уникален и стилен дизайн с изключително внимание към детайлите, някои от които ръчно изработени. Само един поглед към тези изключителни творения на креативната дизайнерка дава отговор на въпроса защо обувките на Шарлот са на такава почит сред знаменитости като Сара Джесика Паркър, Кийра Найтли, Бионсе, Блейк Лейвли, Кейти Пери.

 За предстоящия топъл сезон, лондонската марка обувки предлага една внушителна лавина от изящество, която ще внесе колорит и настроения във вашия гардероб. Малко жени биха устояли пред изкушението от чифт секси обувки с убийствено високи токчета в комбинация със зашеметяващи палмови листа от велур/кожа или екзотични плитки от лико, които да красят краката им. Колекцията предлага и някои спиращи дъха платформи с шикозни каишки около глезена, придаващи уникалност на всеки аутфит. Не са пренебрегнати и почитателите на ниските и удобни обувки, тъй като в колекцията се срещат и стилни равни сандали, както и доста актуалните и този сезон пантофки.

Тази колекция също не прави изключение по отношение на уникалните дизайнерски хрумвания на Шарлот, които този път идват под формата на дебели, метални токчета с иновативен дизайн. Те са провокативни и авангардни, но със сигурност обуете ли ги няма да останете незабелязани в тълпата.

С всяка следваща колекция младата британска дизайнерка се налага като едно от най-влиятелните имена в модата и следващият сезон със сигурност няма да мине без шик и модерна визия с марката „Charlotte Olympia“, въплътени във внушителни платформи, шеметни токчета, светли и ярки цветове в контраст с безкрайно черно, но също така и лъскави металически отблясъци, стилни принтове, плитки от лико.

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here