Ревю на хотели – Pochivka.de

1
246

Почивка.деКакто в Европа така и в България интересът към интернет портали, предлагащи подробна информация за обекти за настаняване, расте с всеки изминал ден. Тази седмица стартира един български проект, който има за цел да запознае интернет аудиторията с хотелите в България и да е от помощ на потребителите при избора им на място за почивка.

Почивка.де предлага хотелски ревюта, в които може да откриете подробно описание на обекти за настаняване, информация за района и удобствата, които се предлагат на място. В края на всяко ревю има връзка към страница за онлайн резервация на съответния хотел, а под самото ревю читателите имат възможност да оставят своите коментари, споделяйки впечатленията си от своята почивка.

Ако желаете да оцените хотели в България по определени критерии и да добавите мултимедийна информация за тях (снимки и видео), то посетете специализираният сайт за хотелски коментари ЗаХотелите.ком.

Сподели

1 мнение

  1. Много добра идея за хотелите, дано само да има механизъм да се разпознават злоупотребяващите с рейтинг системата. Имам предвид да може в максимална степен да се осигури сигурността, че даден коментар не е направен от собственика на хотела, или пък от негов конкурент. Не че това е лесно да се направи де. 🙁

ВАШЕТО МНЕНИЕ