Себастиан Льоб проектира часовници за шампиони

„Marvin Watch Co.“ се съюзи със 7-кратния световен рали шампион Себастиан Льоб, за да лансира лимитирана колекция хронографи, проектирани от Льоб. Предлаганите модели с автоматичен или кварцов механизъм и черен или бял циферблат от колекцията представят детайли вдъхновени от автомобилния дизайн, за да комбинират представянето на световния рали спорт с прецизността на швейцарското часовникарство.

44-милиметровия стоманен корпус е прикрепен към каишката си с пружинно окачване, което позволява на часовника да обхване контура на китката за максимален комфорт. Льоб проектирал циферблата с идеята да напомня таблото на неговия състезателен автомобил. Черните PVD хронографски бутони вземат формата и дизайна си от педалите на автомобила, докато стрелките напомнят на трасето в перспектива от гледната точка на състезателя.

В чест на своите 7 световни титли, произведенията „Marvin“ на Себастиан Льоб са произведени в лимитирана серия от 777 екземпляра. Автоматичния хронограф е с Valjoux 7750 механизъм, който се вижда през „скелетния“ гръб на часовника, като запазената марка на „Marvin“. Кварцовата версия предлага ETA механизъм, който позволява отмерване с 1/10 секунди точност. И двете версии са с подписа на рали шампиона и с гравиран текст „World Rally Champion“.

Препоръчителната цена на автоматичния модел е $2 520, а на кварцовия е $970.

източник: watchtime.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here