Седем предложения за вашия лаптоп

Лаптопите и нетбуците вече са нещо абсолютно нормално. Употребата им нараства с всеки изминал ден и притежанието им отдавна се е трансформирало от символ за добри доходи до необходимост при работа. Затова решихме да ви представим седем предложения за оригинални и удобни поставки за преносими компютри.

Winsome Wood Bentwood

Изработена от бяло дъбово дърво, тази идейна поставка освен че е пространство за вашия лаптоп, дава възможност за подреждане на листа, папки, документи, списания или каквото и да е друго нещо, което ви трябва. Тази поставка е по-скоро предназначена за домашни условия.

Цена: около 60 долара

Room It Up

Тази фънки поставка, освен че е в стилен десен, има и специално място за чаша. Цената й също е много изгодна, особено като се има предвид, че долната й част предпазва от загряване.

Цена: 24 долара

Logitech Speaker Lapdesk N700

Logitech наричат N700 лаптоп „театър“. Поставката е с вградени колони, които подсилват възможностите на лаптопа ви. Тя е пригодена и да охлажда компютъра при продължителна употреба. Захранва се от USB кабел и е идеалното предложение за онези от вас, които обичат да гледат филми на лаптопите си.

Цена: 80 долара

Belkin CushTop

Тази поставка е удобна за потребителите с нетбуци. Много прост, но хитър дизайн образува джобче във вътрешността на поставката, където можете да държите кабели и аксесоари, а трапецовидната форма позволява употребата му с по-малки и по-големи машини.

Цена: 35 долара

Bamboo Wood Contour

Това очарователно обикновено предложение всъщност предствлява бамбукова дъска с памучна основа. Заоблените форми предотвратяват неудобства, свързани с острите ръбове. 22-инчовото пространство би трябвало да е достатъчно за всички лаптопи и нетбуци, като ще остане място и за мишката.

Цена: 40 долара

LapDawg X4

Наричано „Швейцарското ножче“ това разглобимо нещо може да застане във всяка позиция, която пожелаете. Това е възможно благодарение на крачетата му, които се въртят на 360 градуса, като могат да бъдат стопирани.

Цена: 90 долара

Old School

Това предложение е вдъхновено от училищните бюра преди много години. Капакът се отваря, за да открие пространство, в което могат да се държат писалки, моливи и всякакви аксесоари. Поставката е изработена от тежко черешово дърво и е предназначена за домашна употреба.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here