Скъпи играчки за „скъпите“ дами!

Ако наистина цените жената до себе си, значи тя наистина заслужава най-доброто!

Особено, ако сте един от онези преуспели мъже, които обичат да глезят малко в повече своите нежни половинки.

Като предложение за скъп подарък, под номер едно, слагам тези „сандалки от МОЛ-а“ обкантени с 565 диаманта на цена 1,5 млн. британски лири. Какво му плащаш!?

Следващото предложение, което би разтопило нежното сърце на Вашата дама е един уникален, но и в същото време много скъп за всяка жена аксесоар – червило. Тази скъпа играчка тук, обаче е инкрустирана с 199 диаманта и предлага възможността за изписване името на приятелката ти отгоре, като за един истински и „скъп“ подарък! Само внимавайте да не объркате цвета, който тя носи, защото ще сте вътре с 62 000 долара.

Номер три – ултра секси бельо, което е дори и леко извратено изглеждащо, но все пак секси! Диамантите са 150, а цената  – 30 милиона  долара!

Златна процедура за лице –  това е и номер четири! За 80 минути може да подарите на гаджето си, невероятна спа процедура изразяваща се в намазване на лицето със смес от чисто злато, САМО за скромните 80 британски лири!

Ако определено Ви е писнало от скучни подаръци тази прекрасна тарталета, ще реши проблема! Тази диамантена тарталета, макар и сладка на вкус, със сигурност ще Ви се услади, когато отхапете от шоколадовата глазура с инкрустирани 8 диаманта вътре. Цената е 30 000 долара !

 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here