НачалоБизнесСофтуер по поръчка и ERP софтуер от New Era Ideas

Софтуер по поръчка и ERP софтуер от New Era Ideas

New Era Ideas е съвременна българска софтуерна компания, която започва своята дейност през 2011 година в град Пловдив. Софтуерната компания се развива изключително успешно, благодарение на своя екип от млади и кадърни специалисти.

New Era Ideas развива бизнеса си в две основни направления- разработването на бизнес софтуерни решения по поръчка на клиента и развитие на собствено софтуерно семейство от продукти насочени към бизнеса с марка New Era. Разработването на софтуерни решения по поръчка на клиента се наложи като основно направление в развитието на New Era Ideas заради големите потребности на бизнеса в България.

Голяма част от българските компании, фирми и предприятия изпитват реална нужда към интегрирането на софтуерни решения в бизнеса си. При всички тях се наблюдават специфични работни процеси, което налага нуждата от изработването на софтуерни продукти по поръчка. Благодарение на високия професионализъм на екипа на New Era Ideas, повечето компании се чувстват сигурни в съвместната ни работа за развитието на специфични софтуерни решения за техните нужди. Софтуерна компания New Era Ideas е доверен партньор в изграждането на специфични софтуерни продукти за различни бизнес сфери. Екипът на компанията е близко до своите клиенти още от зараждането на идеята за софтуерен продукт. Следва процес на разработване на софтуера, интегрирането му в дадена компания, обучението на служителите и последвала поддръжка. Както казахме разработването на софтуер по поръчка е едно от двете основни направления в работата на софтуерна компания New Era Ideas. Второто направление в New Era Ideas е свързано с изграждането и развитието на всеобхватно софтуерно семейство с марка New Era. Стремежът на компанията е да създаде бизнес софтуерни продукти, които да предоставят качество и да удовлетворят потребностите на компании от различни бизнес сфери. Продуктът около, който се създава софтуерното семейство с марка New Era е иновативната и мощна екосистема New Era ERP. Основният приоритет на софтуерна компания New Era Ideas са доволните клиенти. Доверете се на New Era Ideas за да изградим бъдещето на вашия бизнес, заедно!

Както вече споменахме, New Era ERP е основния продукт в софтуерно семейство на New Era Ideas. Продуктът предоставя всичко, от което се нуждае една компания, за да управлява своите работни процеси успешно. Enterprise Resource Planning или ERP са най-големите софтуерни системи, които са насочени към бизнес нуждите на компании и предприятия. Този продукт представлява софтуер за управление на ресурсите на дадено предприятие. ERP системите са широко използвани от средни и големи компании в Европа и света, докато в България все още реализирането им не е толкова голямо. Иновативната New Era ERP система, съчетава в себе редица модули и функционалности, присъстващи в най-добрите световни продукти. Ядрото от модули в New Era ERP е изградено от вече съществуващи продукти от семейството на New Era. Продуктите са реализирани в различни компании, което означава, че те предлагат качество и възможности. Модулите, които изграждат софтуерната екосистема New Era ERP са:

    • Модул „Финанси“
Софтуерни решения за вашия бизнес
Софтуерни решения за вашия бизнес
  • Модул склад
  • Модул CRM
  • Модул мениджър за управление на проекти
  • Модул логистика

Както вече казахме модулите от New Era ERP се предлагат и като самостоятелни софтуерни продукти, съответно: New Era Manager, New Era CRM, New Era Warehouse. Ето, какво представляват те:

New Era Manager е първият авторски продукт на софтуерна компания New Era Ideas. Той се появи през 2013 година и веднага впечатли различни компании и предприятия. Зад името New Era Manager стои софтуер за управление на проекти, екипи и задачи. Продуктът с марка New Era е широко приложим сред различни компании, тъй като е многофункционален и изключително адаптивен. New Era Manager се използва във фирми работещи на проектен принцип- инженерингови компании, фирми занимаващи се с производство, рекламни агенции, фирми от сферата на услугите и други. С този продукт може да управлявате изключително лесно своите проекти, екип или задачи посредством множество функционалности. New Era Manager е продукт, който ще ви пренесе в света на управлението. Използвайте продуктът, като самостоятелна система или като модул в New Era ERP за да ръководите успешно своя бизнес.

Модул„CRM“е един от много иновативните модули в New Era ERP. Системата се предлага и като самостоятелен софтуерен продукт под името New Era CRM. CRM системите са изключително полезни софтуерни инструменти, с които може да изградите изключително успешни взаимоотношения с клиентите си. New Era CRM съчетава най-иновативните похвати в световните CRM системи. Продуктът е изключително гъвкав, адаптивен, мобилен и развиващ се. За да развивате вашия бизнес успешно и да доставяте на клиентите си най-доброто от което се нуждаят използвайте софтуера за управление на взаимоотношенията с клиенти New Era CRM. Ако клиента е номер едно за вас, трябва да му отделите достатъчно внимание и да го опознаете максимално добре. За да имате винаги актуална информация за своите клиенти и сделки се доверете на модул “CRM” от New Era ERP или на софтуерния продукт New Era CRM.

Съвременната и всеобхватна складова програма е продуктът, от който се нуждае всеки бизнес, който предлага асортимент от стоки, продукти и артикули на своите клиенти. New Era Warehouse е иновативен и модерен проудк, който съдържа изоболие от функционалности и съвременни инструменти. Това, което е задължително за една добра съвременна складова програма, присъства и тук в New Era Warehouse- работа от множество обекти, ценови листи, работа с баркодове, серийни номера, промоции, партиди и редица други. Използвайте складова програма New Era Warehouse или модул „Склад“ от екосистема New Era ERP за да въвеждате и проследявате различни данни свързани с артикули, продажби, клиенти, продукти и други. За да сте уверени в успеха на вашия бизнес, работата в склада ви трябва да е добре организирана и прозрачна. Осигурете си складова програма New Era Warehouse и всичко друго ще се подреди оптимално!

New Era ERPc (custom)-това е специфичната версия на екосистема New Era ERP. Този продукт с марка New Era започва да се налага на пазара, поради специфичните нужди на всеки един бизнес. Ако се нуждаете от ERP система, която да отговаря на потребностите на бизнеса ви е добре да изберете продукт, който е лесно адаптивен. Такъв е и софтуерния продукт New Era ERPc, който е отворен към развитие и надграждане. New Era ERPc притежава всички модули на голямата екосистема New Era ERP. Различното, което предлага тя е във възможностите за надграждане и адаптиране към всеки един бизнес процес. Ако желаете ERP система, която да следва вашия модел на работа, точния продукт стои пред вас- New Era ERPc!

Ако сте се спрели на продукт от софтуерно семейство New Era или се нуждаете от разработването на софтуер по поръчка, то може да ни пишете на E-mail: office@neweraideas.net или да ни позвъните на телефони 0898 544 497, 0877 544 497. Разгледайте сайтовете на софтуерна компания New Era Ideas – www.neweraideas.net , www.neweramanager.com ,   www.neweracrm.eu за да разберете повече за това, което ви предлагаме. Нуждаете се от софтуерен продукт, а ние предлагаме качество и дългосрочно доверие и партньорство. Софтуерна компания New Era Ideas създава иновативни идеи, с които работата се превръща в удоволствие!

Най-новото

Кои очила Ray Ban да изберете този сезон?

Кои са най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban? Като лидер в производството на луксозни слънчеви очила,...

Препоръки за предпазни мерки и лични предпазни средства 

Основни принципи за безопасност Предпазните мерки при работа с въздушен компресор са от изключителна важност...

Най-популярните криптовалути на пазара

Светът на дигиталните плащания се развива с изключително бързи темпове, а криптовалутите набират все...

Шпиндлерув Млин

Шпиндлерув Млин (Špindlerův Mlýn) е живописен планински град, разположен в планината Крконоше (Krkonoše) в...

Още по темата