Станете Властелинa на дистанционното с iPhone

Понякога едни от най-готините джаджи се получават от комбинирането на вече съществуващи продукти. Определено такъв е случаят и с iPhone Universal Remote Control.

Повечето съвременни апартаменти, къщи или просто места за живеене вече складират по няколко дистанционни управления, въргалящи се по дивана и фотьойлите. Едно за телевизора, едно за декодера, едно за уредбата и още и още. Положението става напечено, когато едно от тях мистериозно изчезне (в последствие винаги се оказва мушнато в дивана, паднало под стола или още по-мистериозно преместено в друга стая).

С изобретението на iPhone можете да забравите кошмарните търсения на дистанционни управления, защото всичките ви електронни уреди (които получават сигналите си чрез инфра-ред) могат да бъдат управлявани от вашия iPhone или iPod Touch. За да стане това, просто поставете специалната приставка към iPhone-а например, свалете безплатната апликация и следвайте простите инструкции. Може би си мислите, че не може да е толкова лесно, но е точно така. Просто трябва да отворите опциите, да насочите iPhone-а към съответния уред, който искате да управлявате и да натиснете определени бутони, които са ви показани. Устройството запаметява и съхранява сигналите и вече може да работи. И понеже може да бъде използвано с всеки уред с инфра-ред, ако вие сте джаджа-манияк, ще се позабавлявате. Чрез iPhone Universal Remote Control ще можете да включвате и гасите осветлението, да дърпате пердета, да чистите с прахосмукачка и какво ли още не. Този продукт лесно ще ви превърне и в Господар на телевизора, който единствен ще решава какво да се гледа, особено ако преди това предвидливо сте скрили всички останали дистанционни управления.

Цената на ценната приставка е 40 долара и може да бъде поръчана от тук.

Източник: gadgets-for-men.co.uk

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here