Стилният Коби Брайънт

Коби Брайънт стилна икона

На 30-я си рожден ден, Коби Брайънт е достигнал вече успеха, за който повечето хора мечтаят да  постигнат през целия си живот. През 1996г. той спечелва известност с играта си в баскетболния отбор на училището си Lower Merion High School във Филаделфия, което го прави шестия играч в историята на NBA извървял изцяло професионалния път на баскетболиста. По-късно като ключов играч за „L.A. Lakers“, Брайънт става водещия реализатор на всички времена в историята на отбора. Бил е награждаван с Награда за Най-ценен играч (MBP)  за редовен сезон, финали и през 2008г. по време на Летните Олимпийски игри отнася златото в САЩ с Националния баскетболен тим. Той също поставя няколко рекорда, от които втори в историята на NBA  по спечелени точки в рамките на един мач и най-младият играч достигнал 20 000 точки.

Независимо от очевидния му талант на спортната площадка, Коби Брайънт лесно може сложи статуса на модна икона в резюмето си. В допълнение към разнообразния и модно насочен гардероб, суперзвездата на NBA предлага собствени колекции от комфортни, но стилни обувки и спортно облекло в партньорство с гигантите „Adidas“ и „Nike“. Брайънт също така работи с „Numbeo“ за създаването на колекцията  луксозни спортни часовници „Black Mamba“, чиято цена достига $285,000.

Какво по-голямо доказателство за Коби в правото си да бъде модна икона от добрия външен вид и впечатляващ стил, които са ставали обект на интерес в „L’Uomo Vogue“, „GQ“  и „L.A. Times“. Това, което наистина го прави невероятен е факта, че Коби Брайънт е иноватор. Дали е на или извън игрището, смелият му стил доказва, че този мъж е винаги в играта.

Как да се обличаш като Брайънт?

Както с играта си, Брайънт не се страхува да изпробва нещо ново, когато стане дума за мъжка мода. През 2010 в модна фотосесия на „L.A. Times“ той позира облечен изцяло в бяло и въпреки че тази смела постъпка беше критикувана в уеб-пространството, трябва да признаем на Брайънт- той има тази увереност да бъде различен, а да не споменаваме и чувството му за хумор.

Когато дойде време за Червения килим или се налага да позира за спортни или друг тип мъжки списания, Брайънт обикновено е облечен в костюм, официална риза и вратовръзка. И доката принципно костюмите му са неутрален цвят, звездата на „L.A. Lakers“ разиграва аксесоарите, като избира цветни вратовръзки и кърпички.

В ежедневни ситуации в облеклото на  Брайънт се забелязват консервативни небрежни елементи като V-образни деколтета на пуловерите, закопчаване в ъглите на яката или обикновен тишърт, жилетка, тесни черни панталони и тъмни дънки. Но визията запазена марка на Брайънт е добавянето на луксозни спотрни елементи при изграждане на различен вид тоалет. Този черен суитчър от колекцията „Y-3“ на „Adidas“ с контрастиращи бели ленти е пример за модерния атлетичен тип дреха, която Брайънт би сложил върху спортна риза с вратовръзка, дънки и маратонки с тънки подметки.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here