Състоя се най-голямото изложение на класики в Италия

ретро автомобили

Най-голямото и най-популярно търговско изложение за класически автомобили в Италия, „Auto e Moto d’Epoca Padua“,се проведе на 21-24 Октомври.

Изложители и посетители от цяла Европа станаха част от 27-то издание на изложението в Падуа. В допълнение към широкия спектър от класики, някои настоящи модели и концептуални автомобили също бяха показани.

Изложението се състоя в 11 просторни модерни зали, които покриват площ от 90 000м², а 1200 изложители показаха над 2400 невероятни автомобила. Но не си представяйте, че това е изцяло италианско шоу, което представя само Alfa Romeo, Lancia и Fiat.

Германските класики също имаха много силно присъствие. Наред с изкусителните Porsche, които изглежда бяха навсякъде, класики от BMW и Mercedes-Benz също бяха представени на видно място.

Приятното време на късно лято даде възможност много голяма част от външното пространство да бъде използвано също добре и макар това изложение да не е толкова голямо колкото германското „Retro Classics“, италианския му вариант скоро ще го конкурира. Организаторът на „Retro Classics“. Карл Улрих Херман, партньор на „Auto e Moto d’Epoca“, имаше собствен щанд, за да увеличи интереса към своето изложение, което ще се състои в Щутгарт на 11-13 Март 2011г.

Да посетите Падуа по това време на годината определено ще ви „отвори очите“ за много аспекти в сферата на класическите автомобили, но тъй като следващото събитие е догодина, можете да бъдете в течение на нещата от тук.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here