Състоя се панаирът на милионерите в Москва

Панаирът на милионерите в Москва гордо представя откриването на нова ера на лукса и стила с участието на легендарни марки.

На 22-24 Октомври в Централната изложбена зала “Манеж” в Москва се превърна в домакин на уникална атмосфера на лукс и ненадминат стил с представянето на панаира „Милионер“ за 2010г. От 2005г. насам, година след година организаторите на панаира впечатляват не само московчани, но и печелят възхищение и уважение от европейските си колеги и признание сред играчите с добра репутация на луксозния пазар в целия свят.

Тази година „Sobranie„, дългогодишен уникален партньор на „Милионер„, представи забележителен лаундж за пушачи, който се е превърнал в известна зона за луксозна почивка по време на изложението. Атмосферата на изключителност, качество присъщо на „Sobranie“ , можеше да се намери навсякъде от изискания интериор до неповторимият аромат на новата линия „Sobranie„, разработена за 130-годишнината на марката.

Истинските сензации не бяха малко. Много дизайнерски и бижутерски къщи направиха своя дебют, като една от най-забележителните е „Novero„. Те се представят за пръв път на руския пазар чрез USB и хендс-фри продукти и бижута, изработени с най-съвременните технологии на XXI век от чисто сребро и злато и инкрустации с диаманти.

„Милионер“ бе домакин и на премиерата на суперавтомобила „Benarrow„. Прозведението, родено от колаборацията на компанията „Benninghoven“ и специалистът в продуктите на VW и Audi, „MTM„, отговаря на всички изисквания на супер автомобилите със своите 520 к.с., произведени от V8 компресорен двигател. „Benarrow“ разкри за пръв път характеристиките си на това изложение, като зарадва автомобилните фенове с невероятния си външен вид.

Други автомобилни представители бяха тунинг-компанията „Mansory„, които нямат нужда от представяне и „Sportcar Center„, които представляват „Porsche“ в Русия.

И за капак на грандиозното събитие, финал сложи представянето на уникалната германска компания за домакински съдове „Fissler„. Емблематичният им продукт, който привлече вниманието на посетителите, беше тенджера, украсена със злато и диаманти. Наталия Орешкина, която е бранд мениджър на компанията, споделя:

„Съдът не е много подходящ за готвене, побиват ме тръпки само като си помисля за идеята да бъде сложен на котлона. Той служи повече за красивото сервиране на храната.“

И това, което е изключително за тази тенджера е, че струва 150 000 евро. Сума, която би ви нарправила притежател на Porsche Cayenne SUV, но и за това Орешкина има отговор:

„Но „Porsche Cayenne“ се превръща в купчина метал, след като излезне от изложбената зала, а това е инвестиция.“

Златно-диамантената тенджера е опакована в бижутерска кутия, а мнението, че това е най-скъпата тенджера в света скоро ще се потвърди от книгата на Гинес в категорията за световен рекорд.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here