С какво най-лесно могат да ви запалят на Св. Валентин?

Пушачите на пури би трябвало да са хората около вас, за които най-лесно бихте пазарували и избирали подаръци, поради ясния интерес. Но ако искате да минете линията на стандартното, намирането на онзи перфектен подарък може да се окаже обезкуражаващо. Това определено се случва на Св. Валентин, когато тя се опитва да покаже по качествен начин любовта си. Кажете ѝ да си поеме дъх и да прочете това с мисълта, че я обичате и без да ви подарява подаръци. А ако случаят просто е такъв, че вие сте в позицията на подаряващия или търсещия, то с помощта на Вин Лий, изпълнителен директор на „Beverly Hills Cigar Club„, празникът ви ще премине в приятна наслада замъгляваща грижите от ежедневието.

„Решихме да насочим прожекторите към продукти на нашите партньори, които правят пушенето на пура толкова приятно“, обяснява Вин Лий пред Bornrich. „Вашият iPhone не може да запали пура, за това ви предлагам 5 отлични избора.“

Назад

1. Запалка от „S.T. Dupont“, лимитирана серия „Shaman“

Това впечатляващо произведение на френската компания ще ви ощети с $1 000, но със сигурност ще смае хората, които го видят. С бял перлен лак и седефени инкрустации, изваждайки тази запалка, за да запалите пурата си, ще покажете чиста доза вкус.

Назад

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here