Тобин Бел: Феновете на „Убийствен пъзел“ ще получат терора, за който са дошли

След успеха на „Убийствен пъзел 7“ в кината по целия свят и мненията на адски много фенове, е време да видим и какво мисли Тобин Бел – емблемата на поредицата. Интересното в това интервю е, че то е направено непосредствено преди световната премиера на филма, което прави отговорите на Бел неподправени.

Безспорно вие сте ветеранът на поредицата. Кой в любимият ви капан през годините, ако трябва да изберете само един?

В „Убийствен пъзел 3“ има една сцена, в която от небето в един казан падат прасета. Мисля, че точно този момент е изключително иновативен и визуално поразителен. Много харесвам този капан. Успя да ме изненада. Има капани и в триизмерния „Убийствен пъзел“, които според мен са изумителни, особено на 3D. Съвсем скоро гледах филма и бях впечатлен от два или три от капаните, които съм сигурен, че ще харесат и на феновете.

Вие сте дали много за изграждането на образа на Пъзела. Удовлетворява ли ви фактът, че когато имахте възможност, добавяхте неща от вас?

Да, удовлетворен съм. За мен е важно Пъзела да бъде колкото се може по-истински, колкото се може по-богат като личност и по-оригинален. Иска ми се нещата, които той прави, да изглеждат сякаш наистина се случват за пръв път.

Не пропускайте: Филми по действителен случай

И по време на снимките заедно с режисьорите, продуцентите и актьорите имаше истинско партньорство. Мисля, че именно това разбирателство направи филмите по-добри. Личи си доброто отношение на всеки един от екипа, правилният подбор на идеите.

Значи смятате, че „Убийствен пъзел 7“ ще задоволи зрителите и феновете на поредицата и ще отговори на всички малки въпроси, които изникват около сюжета и решението да е на 3D?

Да, не мисля, че може да има друг по-добър резултат от сливането на триизмерната технология, от една страна, и филм от поредицата от друга, тъй като и двете са силно свързани с механиката. Знаете, „Убийствен пъзел“ е пропит от механика, от инструменти, ако щете, а 3D технологията обича тези неща. Затова мисля, че феновете ще открият това, за което са влезли в кинозалата, а именно – терора, ужасите, физическото изживяване. Нямам търпение да поговоря с тях след като гледат филма и да разбера реакциите им.

Кой е вашият най-голям страх?

Моят най-голям страх? Мисля, че глупостта на хората ме плаши повече от всичко друго. Продължаваме да правим същите грешки като преди хиляди години, опитваме много малко нови неща. Хората продължават да страдат и всичко си остава същото. Струва ми се, че не сме научили много от историята и не правим някакъв прогрес.

Какво е следващото ви начинание?

Комедия! (смее се). Всъщност в следващите месеци ще участвам в едно ново шоу по NBC, което се нарича „The Paul Reiser Show“. Ще играя един тип, който обича да танцува и наистина обича живота.

И последен въпрос: Как ще се облечете на Хелоуин?

Вижте, по-скоро децата са тези, които се преобличат. По принцип аз не слагам костюм за Хелоуин, а излизам на вечеря с приятели и после заедно с децата се разхождаме и се наслаждаваме на детската алчност за купища евтини вкусотии.

Източник: Empire

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here