Топ производители на аудио системи

Най-добрите аудио системи

Представяме ви една класация, в която можете да намерите доказали се във времето марки, дизайнерски продукти и полезни идеи в сферата на аудио технологиите. Нещата, които ще видите, съзнателно не са подредени по номера, защото не смятаме, че това е необходимо.

Bowers & Wilkin

Това е марката, която създава най-добрите домашни системи и iPod говорители. Не случайно се използват от много музикални студия. Авто аудио системите на марката също вече могат да бъдат видяни. Името на новото им устройство е Signature Diamond – пищялка, чиято репродукция на високите честоти е почти перфектна за възприятието от човешкото ухо.

Rotel

За тези от вас, които не познават марката, ще кажем, че Rotel е фамилия, която се занимава от 46 години със своя бизнес. А той се изразява в правеното на аудио и видео продукти. В наши дни Rotel вече не е фамилия, а по-скоро международна група от инженери, дизайнери, музикални и филмови ентусиасти, както и професионалисти в аудиовизуалния бизнес от множество страни като Япония, Обединеното кралство, САЩ, Китай и Кореа. Конкретно RSX-1560 приемник е едно от най-добрите неща, излиза под шапката на Rotel. Устройството може да бъде 7×100 вата по 8 ома или 7×200 вата по 4 ома. То ще ви осигури динамични и пулсиращи филмови звукови ефекти.

Aerial Acoustics

С годините на проучвания и производство зад гърба си, Aerial Acoustics е лидер в аудио индустрията. С продукти, изработени в Дания и Германия, техните устройства произвеждат силен и кристален звук.

Новото предложение от марката е 20T, представен от производителите като динамичен и изключително прецизен. От възможно най-ниските честоти, през чистите, отворени средни честоти, до деликатните и красиви високи, 20T отново повежда парада с отличителни черти и кристален звук.

Goldmund

Goldmund е основана през 1978 г. и оттогава до днес се занимава с точно възпроизвеждане на звук и изображение. Хората, които работят в тази фирма, се стремят да бъдат винаги номер едно в създаването, развиването и производството в една от най-бързо развиващите се сфери – тази на аудиовизуалните системи, домашните устройства и правенето на музика. Принципите на тази марка са да произвеждат прецизен звук с минимална загуба на качество през всички етапи на процеса. Goldmund никога няма да започнат да използват една технология, докато тя не започне да отговаря на техните стандарти. В този смисъл това е доста сериозна компания.

Bryston Electronics

Ако искате да притежавате техниката на професионалистите, Bryston electronics са задължителни за аудио оборудване. Те се намират в Канада, но продуктите им могат да се намерят на всеки континент, тъй като разполагат с прецизно подбрани представители. Марката държи на прецизността и професионализма, а този подход гарантира качество в продуктите.

Bryston electronics имат множество награди през годините. Това е и марката, предпочитана от известните хора, които обзавеждат домовете си с техните продукти. Всеки един компонент от продуктите на Bryston е създаден с внимание – от първоначалния етап на дизайна, до производството.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen е марка, която ясно се отличава от другите. Техните продукти се разпростират от телевизионни и аудиосистеми, колони, до телефони и мултимедийни продукти, които комбинират технологично съвършенство и емоционален заряд. Марката е създадена през 1925 г. в Дания и е позната по света с големия избор от качествени аудио, видео и мултимедийни продукти. В основата на техните продукти стоят хора с иновативно мислене, които знаят, че да живееш, значи да създаваш.

Audio Advisors

Марката е създадена през 1982 г. и е управлявана от Джеф Хувър. Те са най-известната фирма във Флорида, която подбира най-красивите служители. И преди да си помислите нещо лошо, ви казваме, че тази фирма е готова да поправи проблемите по всички ваши аудио продукти, независимо, че сте ги взели от конкуренцията.

Qsonix

С изключително добре приетият и даже награден интерфейс, Qsonix представя най-надеждния и достъпен начин за управляване и организиране на огромно количество песни, певци, жанрове и др. Като целта е получаване на удоволствие от музиката посредством спокойното й слушане. Опакован джубокс, напомнящ 40-те години, QJB110 е изработен от възможно най-добрите в момента материали. Изключителното устройство събира в себе си 9000 компакт диска и изкарва изключителен дигитален звук. А способностите му са както във впечатляващия звук, така и в атмосферата, която носи със себе си.

Escient

Продуктите и услугите на Escient целят да увеличат приятните изживявания като предлагат досега непознати начини за достъп до музика, филми и др. и то у дома. Продуктът, който се различава от всички останали на пазара, се казва Escient’s FireBall MX-111. С негова помощ ще получите най-добрия звук за домашната си система. Устройството графично изобразява цялата ви DVD и дигитална музикална колекция на екрана ви. Хардът му е 160 GB и има възможност да работи с 400 CD-та едновременно.

Crestron

Crestron е водещият световен производител на контролни и автоматични системи, иновативни технологии и др.Предлагайки решения за аудио контрол, видео, компютърни, IP и външни системи, Crestron работи по подобряването на качеството на живот и работа на хората в корпоративните среди, както на работа, така и у дома. Isys i/O TPMC-8X е компактен, стилен Wi-Fi тъчпанел, който върви с операционна система Windows XP, безжичен контрол, достъп до интернет, мултимедия и др.

Classé

Classé е канадска водеща марка за висококачествена технология за възпроизвеждане на музика. Първия си усилвател създават през 1980 г., а до ден днешен продължават да държат на страстта и безкомпромисността. Всеки, който инвестира в продукти на фирмата, може да разчита на кристален звук. Марката създава неща с мисълта те да издържат вечно. Освен с изключителните качества и ценност, продуктите на Classé са лесни за ползване и изглеждат чудесно.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here