Топ 10 на чаровните усмивки в Холивуд

10. Матю Макконъхи. Актьорът с топло излъчване и още по-топла усмивка (според една от най-големите му фенки). Играл в един от любимите ми филми Ед телевизията.

9. Джулия Робъртс. Хубавата жена, може би нямаше да е толкова хубава или най-малкото нямаше да участва в емблематичния за нея филм, ако не беше усмивката и „от ухо до ухо“. Изключителен чар!

8. Ан Хатауей. Последната водеща на наградите Оскар. Не съм и фен на филмите, но определено има всички данни да попадне в класацията. Убедете се сами.

7. Джеймс Франко. След като единия водещ е тук, няма как да подминем и другия. Леко премрежен поглед, мачовска усмивка…само това мустаче леко дразни, но мацките сигурно така си го харесват 🙂 Щях да забравя. 127 часа е култов филм

6. Джордж Клуни. Ерген, сменящ жените до себе си като носни кърпи, но въпреки това са му в кърпа вързани само с една усмивка. Относно филмите му: нямам негов любим, напротив, смятам че в Батман много се изложи.

5. Нина Добрев. „Всичко българско и родно, любя, тача и милея“! Няма как класацията да мине и без българско участие. Нина може би е най-известната българка в Холивуд към този момент. Родена в София, но израснала в Канада.

4. Камерън Диас. С детско лице и непринудена усмивка Диас застава на на четвърто място. Лично на мен ми направи огромно впечатление в „Маската“. „Ах, тази Мери“ също не е за подценяване.

3. Марио Касас. Може ли класация без изключение? Разбира се, че не и Касас е изключението. В България известен с участието си в сериала SMS, но има и роли в няколко филма като Корабът и 3 метра над небето.

2. Брад Пит. Може ли се без Брад Пит? Ами не! Каквато и класация да има свързана с Холивуд той неизменно е в нея и няма причина да не е и в тая 🙂 За филми няма да говорим, толкова са много и повече от качествени.

1. Джесика Алба. И както обичам да казвам: Какво по-хубаво място от първото, където да покажа моята пристрастност? Поне пред мен акциите и скочиха с ролята на ченгето Сартана в Мачете. Номер едно филм в моята класация за миналата година. Enjoy!

ВАШЕТО МНЕНИЕ