ТОП 10 – Mестата на които да празнувате НОВА ГОДИНA

Места за празнуване на Нова година

10. Москва

Москва е един от най-скъпите градове в света, същевременно обаче е една от най-красивите европейски столици, а водка има колкото петрол в Катар.

Ако искате да прекарате една снежна и облята с качествена руска водка и невероятна кухня НОВА ГОДИНА вашият град е Москва, но не забравяйте вземете си повечко пари.

9. Прага

Прага е столицата на Чехия. Градът е известен с перфекната си архитектура, както и че е най-доброто място, където може да пиете класна бира. Освен това не се намира много далеч от България, като това е плюс, а чехкините са едни от най-красивите жени. Ако все пак сте решили да поемете към Прага за празниците, направете една предварителна диета за да има място за повечко бира.

8. Париж

Париж е столицата на Франция, а някои го наричат и столицата на Европа, но най-добре е познат като града на любовта. Ето защо ни се струва, че ако искате да прекарате НОВА ГОДИНА само с жената до вас, правилната дестинация е дома на Лувъра, където пък можете да видите голяма част от световното изкусто. Съветът ни е не ходете с голяма компания и отделете на Париж поне 5 дни, тъй като само Лувъра отнема поне 3 дни за да бъде разгледан.

7. Лас Вегас

Лас Вегас или както е по-познат града на хазарта се намира в Северна Америка или само на 12 часа път със самолет от тук, като определено има опция да станат и повечко в зависимост от прекачванията. Защо обаче поместихме този невероятен град в класацията. Това е най-светлото място в света, като има твърдение, че при наблюдения от космоса, най-осветената точка на земята е Лас Вегас. Освен това, градът предлага на хазартните играчи изживяване, което не могат да изпитат никъде другаде. Съветът ни към вас е вземете си повече пари или някой бoгат приятел, които да ви измъкне от неловка ситуация ако се наложи. И най-важното ако предприемете това изключително дълго пътуване пийнете преди полета, особено ако ви е страх от самолети.

6. Рим

Рим или ,,вечният град“. Това е столицата на Италия. Град богат на може би най-красивата архитектура в Европа, като почти всяка сграда има своя архитектурен характер и автентичен вид. Най-големите художници, като Микеланджело и Рафаело са оставили почерка си в един от най-древните градове на света. Освен цялата тази красота, която ви заобикаля, можете да се насладите и на най-доброто кафе в Европа, както и на любимата ви италианска кухня. Съветът ни е задължително си вземете фотоапарат с повечко памет, както и карта на Рим, тъй като градът е огромен и има доста места на които можете да се загубите.

5. Дубай

Дубай е олицетворението на суперлукса и комфорта. Твърди се, че един път стъпил там, човек променя отношението си към лукса за цял живот. Ако сте любител на свръх скъпите хотели и супер автомобилите това е дестинацията за вас. Съветът от нас е вземете си възможно най-леките дрехи, тъй като жегите на моменти са непоносими, а разбира се и повечко пари, тъй като в Дубай не е никак евтино, особено в добрата му част.

4. Амстердам

Амстердам или столицата на Холандия. Градът е перфектен за прекарването на нова година, условията са чудесни, но не и за скиорите, тъй като се намираме в Холандия – Равната земя, а сняг вали на 20 години веднъж. Има изключително голямо разнообразие на храни и напитки, както и на удоволствия. Червените фенери известни на повечето хора, както и достъпа на леки наркотици на територията на града са едно от малкото неща, които да ви накарат да празнувате не веднъж Нова Година в Амстердам. Съветът ни е, поработете повечко преди да отидете в Амстердам и си запазете отпуската за тогава, тъй като ще искате да останете повече. Не е желателно да взимате жени със себе си, тъй като червените фенери вече ви очакват, разбира се не забравяйте предпазните средства, там те са значително по-скъпи.

3. Монтрьо

Монтрьо е град в Западна Швейцария. Той е курортен град, намиращ се на източния бряг на Женевското езеро и е част от Швейцарската ривиера. Тази дестинация е подходяща за любителите на зимните спортове, но въпреки всичко климатът там е мек, поради близкото разположение на Женевското езеро от една страна и високите Алпи от друга, което предразполага за доста приятна и мека Нова Година в условията на един перфектен ски курорт. Нашият съвет е екипирайте се добре, вземете своите ски или сноуборд и изкарайте вашата мечтана ски Нова Година по начин, по който определено няма да забравите.

2. Рио Де Жанейро

Рио, градът на карнавалите. Бразилците са известни с начина си на забавление по целия свят. Освен това ако изберете Рио Де Жанейро, трябва да знаете, че хората там са доста вярващи и това ги прави изключително мили и гостоприемни, но бъдете сигурни те очакват същото от вас като техни гости. Ако сте решили да изкарате на топло, далеч от дома и динамично с много танци Новата Година, то вашата дестинация е Рио. Съветът ни към вас отново като при Лас Вегас е пригответе се за доста дълго пътуване със самолет, също така носете по леки дрехи, тъй като в Рио определено не ви очаква сняг.

1. Белград

Белград или града на купона. Не случайно сме поставили столицата на Сърбия на първо място в нашата класация. Има няколко основни причини ние Българите да изберем Белград за наша дестинация. Белград е само на 390км. от София, което го прави доста примамлив от гледна точка на пътя. Разбираме се много добре с братята сърби, а дискотеките в столицата на Белград са безброй, освен това не е скъпо в сравнение с останалите 9 града, които ви предложихме. Да не забравяме и не на последно място музиката и красивите жени, които са доста сходни с нашите, което прави прекарването ни в Белград, почти като у дома си, само че в чужбина. Съветът ни е отидете с по-голяма компания за да е гарантиран купона, а и да имате гръб, понякога града на купона може да е доста опасен.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here